Kasvomaski, Hengityssuojaimet 10kpl, Travel air masks

6.95

16 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hengitä turvallisemmin nenä- ja suusuojus, hengityssuojain turvaa terveyttäsi ostsomatkoilla, kauppareissulla, suur-kaupungeissa tai influenssa-alueilla. Travel pollution air mask, Disposable face mask.

10 kpl vaalenapunaisia hengityssuojia

3-kerroksinen

Yläreunassa taitettava tuki

Suojaa 99,7 % saasteilta

Joustavilla kuminauha korvalenkein

Kierrätystuote, disposable

Pakattu vettähylkivään ja uudelleen suljettavaan salpapussiin

Väri pink, vaaleanpunainen

CE-merkitty
Standardit: EN 149:2001+A1:2009

Vertaa

10 kappaleen pakkaus kasvomaskeja kuluttajakäyttöön. Kasvomaskin, hengityssuojaimen tarkoitus on ehkäistä roiskeilta, sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Kertakäyttöinen hengityssuojain, arkikäyttöön, jossa 3 kerrosta, ei sisällä lateksia. Kertakäyttöinen hengityssuojain on kevyt ja mukava käyttää ja mahdollistaa täysin esteettömän hengityksen. Maski ei ärsytä ihoa, on hajuton eikä sisällä lasikuitua. Pese kätesi ennen ja jälkeen suu-nenäsuojuksen pukemisen. Kasvosuojaimen lisäksi hygieniaa on hyvä tukea esimerkiksi käsidesin avulla. Tämä tuote on kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, kasvomaski, hengityssuoja. Käyttöohje:
Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan. Tämä vähentää kerrosten auhettamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen. Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä ennaltehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan. Kasvosuojain ehkäisee yskiessä ja aivastaessa virusten ja bakteerien leviämistä ympäristöön. Maskin avulla voit ehkäistä myös ylimääräistä kasvojen koskettelua tautien levitessä helposti pinnoilta kasvojen kautta henkilöltä toiselle. CE-merkitty, Eurooppa terveys- ja turvallisuusvaatimus. Standardit: EN 149:2001+A1:2009. Kasvosuojain, suojus, suu, maski, suumaski, hengityssuojain, kasvosuojain, kasvosuojus, hengitysmaski, suusuoja, hengityssuoja.

Lisätiedot

Paino 0.4 kg

Päävalikko

Kasvomaski, Hengityssuojaimet 10kpl, Travel air masks