Järjestelijä, Organizer Autoon, Konsolin ja etuistuimen väliin

19.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuljettajan henkilöauton istuimen ja konsolin väliin asennettava järjestelijä, organizer autoon. Järjestelet lompakot, puhelimet, juomatölkin, kahvikupin, avaimet, kolikot. Estää putoamiset penkin väliin. Sopii vain kuljettajan etuistuimen väliin.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

1. Luo ylimääräistä säilytystilaa autoon, järjestelle pientavarat automatkalla älypuhelin, pysäköintiliput, lompakko, kolikot jne
2. Valmistettu erinomaisesta mustasta kovamuovista, kuviointi nahkajälijitelmää, integroituu sisustukseen
3. Estä pienten esineiden putoaminen väliaukkoon, penkinväliin. Täyttää aukon konsolin ja istuimen välillä.
4. Helppo asentaa – Aseta vain rakojen säilytyslaatikko istuimeen ja konsolin väliin. Aseta puhelin, kortti, kolikko, raha, avain, kuppi ja niin edelleen. Auton istuimen järjestelijä, organizer säästää lukemattomia aikoja pitää tärkeät asiat ajan tasalla ja aina käden ulottuvilla.

Koko: 26 X 16.5 cm
Väri: Musta
Asennus: Vasen

Vertaa

Kuljettajan etuistuimen ja konsolin väliin (vasen) asennettava järjestelijä, organizer autoon. Autotarvikkeella saat helposti järjesteltyä pientavarat autossa. Järjestelijään sopii niin kahvikupin, juomatölkin, lompakot, puhelimet, avaimet, kolikot jne. Tällä järjestelijällä pientavarat aina käden ulottuvilla, eivätkä putoa konsolin ja penkin väliin, josta niitä joutuisi aina etsimään.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Järjestelijä, Organizer Autoon, Konsolin ja etuistuimen väliin