Kaapelien järjestelijä, Johtojen järjestelijä, Cable organizer, 5-piste

9.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ovatko kaapelit ja johdot aina tiellä työpöydällä kun yrität työskennellä? Johdot ja piuhat aina sekaisin autossa tai toimistopöydällä? Johtorykelmät, piuhasekamelskat näyttävät toimistopöydällä rumilta, mutta onneksi johdot voi laittaa kuriin. Sopii kiinnitettäväksi mm työpöydälle, seinälle, autoon jne

Silikooni johtojen järjestelijä, kaapelien järjestelijällä saat johdot ja piuhat organisoitua järjestykseen, jossa ne näyttävät siistiltä ja ovat aina helposti saatavilla. Järjestelet helposti mm seuraavat kaapelit ja johdot kotona tai autossa; USB johdot, Kuulokejohdot, hiiren kaapelit, Aux kaapelit, laturien kaapelit, verkkoliitäntä johdot ja muut johdot.

Tuote soveltuu alle 5 mm johdoille, kaapeleille ja se kiinnitetään tuotteessa olevalla kaksipuoleisella teipillä. Kiinnityspinnan tulee olla puhdas, kuiva ja tasainen. Kiinnittyy muovipinnalle, puupinnalle, laminaattiin, lasipinnalle, keraamisille pinnoille.

Johtoja mahtuu järjestelijään 5 kpl (Max 5mm johdot).

Koko 118x22x14mm
Väri Musta

Vertaa

Etätyöskentelyyn, kotitoimistoon, autoon, toimistolle kaapelien ja johtojen hallintaan. Ovatko kaapelit ja johdot aina tiellä työpöydällä kun yrität työskennellä? Johdot ja piuhat aina sekaisin autossa tai työpöydällä?
Silikoonista valmistettu kaapelien, johtojen järjestäjä auttaa sinua pitämään johdot, piuhat aina järjestyksessä ja helposti saatavissa. Silikoonista valmistettu kaapelien, johtojen järjestelijä auttaa sinua pitämään johdot, piuhat aina järjestyksessä ja helposti saatavissa ja kytkettävissä älylaitteisiin, tietokoneeseen jne. Silikonista valmistetulla johtojen järjestäjällä laitat pöydillä tai hyllyillä loijuvat digilaitteiden johtokasat siistiin järjestykseen. Tällä järjestelijällä pidät piuhat ja johdot kurissa, sopii kaikille max 5mm johdoille. Kaapelien hallintaan, johtojen järjestelyyn. Johtojen järjestäminen. Johtojen järjestäminen ja siistinä pitäminen muuttuu kotonasi, toimistossa, autossa paljon helpommaksi kunnollisilla tarvikkeilla. Valikoimastamme löydät erilaiset kätevät tarvikkeet johtojen vaivattomaan järjestelyyn. Tutustu valikoimaan!
Cable Organizer Silicone USB Cable Winder Desktop Tidy Management Clips Cable Holder for Mouse Headphone Wire.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kaapelien järjestelijä, Johtojen järjestelijä, Cable organizer, 5-piste