Kasvomaski, Kasvosuojaimet 10kpl, Disposable mask

4.95

18 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hengitä turvallisemmin nenä- ja suusuojus, kasvosuojain turvaa terveyttäsi ostoreissulla, kauppamatkalla, suur-kaupungeissa tai influenssa-alueilla. Suu-nenäsuoja. Disposable pollution face mask. Suun ja nenän peittävä suoja kiinnitetään kasvoille korvalenkeillä ja muokataan nenän ympärille sopivaksi. Kertakäyttöinen suoja tulee vaihtaa riittävän usein, jotta hygieniataso pysyy korkeana.

Suodatustehokkuus BFE < 98% (Bacterial filtration effiency).

10 kpl mustia hengityssuojia

3-kerroksinen

Yläreunassa taitettava tuki

Suojaa 99,7 % saasteilta

Joustavilla kuminauha korvalenkein

Kierrätystuote, disposable

Pakattu vettähylkivään ja uudelleen suljettavaan salpapussiin

Väri Musta

Kuluttajamaski

Vertaa

10 kappaleen pakkaus kasvomaskeja kuluttajakäyttöön, disposable mask. Kasvomaskin tarkoitus on ehkäistä roiskeilta, sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Kertakäyttöinen kasvosuojus, suu-nenäsuoja arkikäyttöön, jossa 3 kerrosta, ei sisällä lateksia. Kertakäyttöinen kasvomaski on kevyt ja mukava käyttää ja mahdollistaa täysin esteettömän hengityksen. Maski ei ärsytä ihoa, on hajuton eikä sisällä lasikuitua. Pese kätesi ennen ja jälkeen suu-nenäsuojuksen pukemisen. Kasvosuojaimen lisäksi hygieniaa on hyvä tukea esimerkiksi käsidesin avulla. Tämä tuote on kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, kasvomaski, hengityssuoja. Käyttöohje:
Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan. Tämä vähentää kerrosten auheuttamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen. Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä ennaltehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan. Kasvosuojain ehkäisee yskiessä ja aivastaessa virusten ja bakteerien leviämistä ympäristöön. Maskin avulla voit ehkäistä myös ylimääräistä kasvojen koskettelua tautien levitessä helposti pinnoilta kasvojen kautta henkilöltä toiselle. Eurooppa terveys- ja turvallisuusvaatimus. Hygienia standardit. Bakteerien suodatustehokkuus (BFE). BFE mittaa prosentuaalisen tehokkuuden, jolla kasvosuojain suodattaa bakteerit suojaimen läpi. Kasvosuojain, suojus, suu, maski, suumaski, kasvosuojain, kasvosuojus, hengitysmaski, suusuoja, hengityssuoja.

Halvat ja edulliset kasvomaskit turvallisesti Triptek.eu verkkokaupasta nopealla toimituksella!

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kasvomaski, Kasvosuojaimet 10kpl, Disposable mask