Kasvomaski, Suu- ja nenäsuoja 50kpl, Travel air masks

12.95

19 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hengitä turvallisemmin nenä- ja suusuojus, kasvosuojain, kasvomaski turvaa terveyttäsi ostosmatkoilla, kauppareissulla, suur-kaupungeissa tai influenssa-alueilla. Hygienisesti anti-bac. Travel pollution air mask, Disposable face mask.

Kasvomaski eli kolmikerroksinen suu- ja nenäsuojus, jossa vaaleanpunainen ulkopinta. Kuluttaja- sekä työpaikka käyttöön. Maskissa on nenäkovike ja kaksi korvien taakse tulevaa kiinnikettä. Maski on kevyt ja miellyttävä käyttä sekä se on korkealaatuinen.

Suu- ja nenäsuojain vähentää käyttäjänsä hengityksen sekä yskimisen levittäviä sylkipisaroita merkittävästi.

50 kpl vaaleanpunaisia hengityssuojaimia

3-kerroksinen

Yläreunassa taitettava tuki

Suojaa saasteilta. Suodatustehokkuus BFE < 98% (Bacterial filtration effiency)

Joustavilla kuminauha korvalenkein

Kierrätystuote, disposable

Väri pink, vaaleanpunainen

Valmistusmaa Kiina CE china export licenced

Käyttö:
1. Aseta maski nenän ja suun yli. Laita korvanauhat korvien taakse.
2. Vedä maskin alaosa leuan alle ja muotoile nenäkovike sopivaksi nenän yli. Maskin tulisi peittää kasvot nenän päältä leuan alle.
3. Hävitä maski käytön jälkeen. Suojain on kertakäyttöinen.

Vertaa

50 kappaleen pakkaus kasvomaskeja kuluttajakäyttöön. Kasvomaskin, kasvosuojaimen tarkoitus on ehkäistä roiskeilta. Sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Kertakäyttöinen kasvosuojain, arkikäyttöön, jossa 3 kerrosta, ei sisällä lateksia. Kertakäyttöinen hengityssuojain on kevyt ja mukava käyttää ja mahdollistaa täysin esteettömän hengityksen. Maski ei ärsytä ihoa, on hajuton eikä sisällä lasikuitua. Hypoallergeeninen.
Käytössä miellyttävä, hengittävä ja hyvin istuva. Pese kätesi ennen ja jälkeen suu-nenäsuojuksen pukemisen. Kasvosuojaimen lisäksi hygieniaa on hyvä tukea esimerkiksi käsidesin avulla. Tämä tuote on kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, kasvomaski, kasvosuoja. Halvat ja edulliset kasvomaskit turvallisesti meidän verkkokaupasta nopealla toimituksella. Käyttöohje:
Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan. Tämä vähentää kerrosten auhettamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen. Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä ennaltehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan. Kasvosuojain ehkäisee yskiessä ja aivastaessa virusten ja bakteerien leviämistä ympäristöön. Maskin avulla voit ehkäistä myös ylimääräistä kasvojen koskettelua tautien levitessä helposti pinnoilta kasvojen kautta henkilöltä toiselle. Eurooppa terveys- ja turvallisuusvaatimus. Standardit. Kasvosuojain, suojus, suu, maski, suumaski, kasvosuojain, kasvosuojus, hengitysmaski, suusuoja, hengityssuoja. Disposable face mask 50pce packing.

Vähennä tartuntariskiä hyvällä hygienialla:
Pese kätesi saippualla huolellisesti ja usein.
Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.
Älä koske silmiäsi, nenääsi tai suutasi.
Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
Laita käytetty kasvomaski roskiin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kasvomaski, Suu- ja nenäsuoja 50kpl, Travel air masks