Kirjatuki, lukuteline, kokoontaittuva, apuväline matkalle

12.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle lukemisen apuväline. Kirjatuki, kirjateline, lukuteline. Lukuteline pöydälle toimii apuvälineenä nyt myös tabletin käytössä kirjan lukemisen lisäksi. Toimii apuvälineenä myös kokatessa keittiössä, reseptit hyvässä kulmassa ja helposti luettavissa.

Kirjateline, lukuteline vapauttaa kädet kirjoja tai lehteä lukiessa ja soittaessa.

Sopii myös älylaitteille!

Kirjatuki, kirjateline avustaa käyttäjiä, joilla on niska tai selkäongelmia tai käden puristamisvaikeuksia.

Teline voidaan säätää helposti eri kulmiin 10-50 asteen välillä ja se on helppo säilyttää kokoon taitettuna 13 mm tilaan.

Korkeus 24 cm ja leveys 18 cm.

Valmistusmateriaali kevyt muovi.

Vertaa

Kirjatuki, lukuteline, kokoontaittuva, kokoontaitettava on hyvä apuväline kotiin ja matkoille. Pöytämalli. Kirjan sivut pysyvät auki ja hyvässä kulmassa. Teline on kevyt, valmistettu muovista ja teräksestä. Vältät niskojen ja hartiaseudun rasitusta, vapauta kädet, käytä kirjatukea tablet tukea, vähentää väsymystä ja niskojen kuormitusta. Sopii hyvin kirjatelineeksi kevyelle kirjalle, reseptitelineeksi keittiöön tai vaikka matkapuhelimen tueksi. Sopii hyvin kirjatelineeksi kevyelle kirjalle, reseptitelineeksi keittiöön tai vaikka tabeltin tai matkapuhelimen tueksi.
Portable Foldable Adjustable Bookend Stand Reading Book Stand Document Holder Base Reading Book Holder Travel Office Cottage Holiday Vacation Caravan.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kirjatuki, lukuteline, kokoontaittuva, apuväline matkalle