Lasten ranneke, ID SOS nimiranneke matkalle Medical ID

3.95

9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lastenranneke ID, SOS ranneke on erinomainen turvavaruste lapselle matkalla, rantalomalla, aktiivilomalle, massatapahtumiin kuten konsertteihin tai huvipuistoihin, vesipuistoihin.

Lasten ranneke on valmistettu pehmeästä muovista, se on vedenkestävä ja hauskasti kuvioitu.

Lasten rannekkeen lukkoa voi käyttää useamman kerran ja pienten lasten on mahdotonta avata sitä yksin koska sen avaamiseen tarvitaan molempia käsiä.

Rannekkeseen voit kirjoittaa nimen, puhelinnumeron, allergiat sekä muut mahdolliset hygienia- ja sairaustiedot tai muuta tärkeää tietoa lapsesta. Kirjoita tiedot siihen tavallisella kuulakärkikynällä, tussilla ja tekstistä vettähylkivä.

Jos lapsi joutuu eroon vanhemmistaan matkan aikana tai matkakohteessa, muiden on helppo auttaa lasta löytämään vanhempansa ja myös varmistua siitä että lapsi saa oikeaa hoitoa tarvittaessa.

Jos lapsi katoaa ihmisjoukossa, massatapahtumissa tai muissa ruuhkaisissa paikoissa matkalla löytäjä voi ottaa yhteyttä vanhempiin!

• Tilaa puhelinnumerolle, nimelle ja muulle tiedolle
• Fiksu muovilukko jota voi käyttää useita kertoja
• Turvallinen lapsilukko, jonka avamiseen tarvitaan molempia käsiä
• Vedenkestävä, voi käyttää myös tavallista mustekynää tai tussia
• Valmistettu pehmeästä muovista
• Rannekkeen mitat: 190x 21mm, väri ja kuviointi vaihtelee varastosaldojen mukaan. Musta lukitus.

Ilmoita värivaihtoehto toiveesi tilauksessasi, keltainen, sininen, harmaa ja vaaleanpunainen.

Vertaa

Lasten id ranneke, sos, nimi- ja osoiteranneke. ID tunnus Turvallisuusnimi rannekkeet, rannekoru, rannetag lapsille, puhelinnumeron, nimen, osoitteen tai muun tärkeän tiedon merkitsemiseksi, joka voi pelastaa lapset hätätilanteessa ja tarjota tärkeää apua. Varustettu älykkäällä soljella, joka vaatii kahden käden otteen avaamiseksi ja jota pienet lapset eivät siksi voi avata. Tämä ominaisuus estää pieniä lapsia poistamasta nauhaa itse.

Nämä Child ID -rannekkeet on valmistettu PVC-materiaalista, erittäin joustavia, vedenpitäviä ja sitkeitä, sopivat iholle, eivät naarmuta lapsen käsivarsia. PVC-materiaali on vedenpitävä, joten ne eivät repi tai vuoda, voidaan kuljettaa sisään uima-allas alueelle huoletta. Käytä sen kirjoittamiseen vedenpitävää kynää, kuten kuulakärkikynää, rullapallokynät eivät ole suositeltavia, jotta teksti ei muuttuisi tai poistuisi kastuessaan.

Vain kaksi vaihetta loppuun saattamiseksi, kirjoita vain matkapuhelinnumerosi tilaa varten ID-turvarannekkeisiin ja kiinnitä se lasten ranteeseen. Turvallisuus-ID-nauhat voidaan merkitä tavallisella kuulakärkikynällä, mikä on helppoa. Ja kätevä on käyttää lapsillesi. Chid ID -rannekkeen turvahihnan koko on 7,48 x 0,82 tuumaa (19cm x 2,1 cm), hätä-ID-rannekkeet ovat lukittavissa, joten ne ovat portaattomasti säädettävät ja sopivat kaiken ikäisille ranteille, lapsille ja myös aikuisille, ranteen paksuudesta riippuen toki.

Anti Lost ID -rannekoru lapsille, joka sopii moniin tilanteisiin, kuten lastenjuhliin, koulumatkoihin, eläintarharetkille, teemapuistoihin, ostosmahdollisuuksiin, festivaaleihin, urheilutapahtumiin, ulkoilua isovanhempien kanssa, matkoja rannalle ja muihin julkisiin paikkoihin helpottaen lasten löytymistä.

Lisätiedot

Paino0.3 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lasten ranneke, ID SOS nimiranneke matkalle Medical ID