Korttiteline + Aurinkolasi klipsi auton aurinkolippaan, Car Sun Visor Card + Glasses Holder

14.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Aurinkolasiklipsi + korttiteline on monitoimi teline, joka kiinnitetään auton aurinkolippaan, häikäisysuojaan. Kätevä autotarvike uutuus automatkalle.

Korttitelineeseen mahtuu niin kanta-asiakaskortit, bonuskortit, luottokortit, henkilökortit, asentaja kortit jne, josta ne on aina kätevästi käden ulottuvilla automatkasi, ostosmatkasi, työmatkasi aikana.

Korttipaikkoja, korttiaukkoja on kolme kpl. Luottokorttipidike autoon.

Yksi klipsi paikka aurinkolaseillesi, aurinkolasipidike. Helppo kiinnittää aurinkovisiiriin.

Materiaali ABS muovi

Koko 82x82x60mm

Väri Musta

Vertaa

Automatkalle autotarvikkeet Triptek.eu verkkokaupasta. Aurinkosuojat, Aurinkovisiirit autoon. Aurinkosuojaan, Aurinkolippaan, Häikäisysuojaan kiinnitettävä korttiteline, johon voi myös kiinnittää aurinkolasit klipsiin. Aurinkovisiirissä on kolme korttipaikkaa, bonuskorteille, kanta-asiakaskortille, luottokorteille, aurinkolipasta ne on aina kätevästi käden ulottuvilla kun niitä tarvitset. Telineessä myös aurinkolasien pidike auton aurinkolippaan. Suojaa aurinkolasejasi, kun et käytä niitä, tässä kätevässä pidikkeessä, jonka kiinnität auton aurinkolippaan ostosmatkalla, työmatkalla, lomamatkalla. Aurinkolasejasi varten laitteessa on klipsi kiinnitykseen sopiva paikka laseillesi. Clip-on aurinkovisiiri klipsi luottokorteille ja aurinkolaseille.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Korttiteline + Aurinkolasi klipsi auton aurinkolippaan, Car Sun Visor Card + Glasses Holder