Korttiteline, Aurinkolasi klipsi auton aurinkolippaan, Car Sun Visor Card + Glasses Holder

14.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Aurinkolasiklipsi + korttiteline on monitoimi teline, joka kiinnitetään auton aurinkolippaan, häikäisysuojaan. Kätevä autotarvike uutuus automatkalle. Kestävää PU nahkaa.

Korttitelineeseen mahtuu niin kanta-asiakaskortit, bonuskortit, kynä, luottokortit, henkilökortit, asentaja kortit jne, josta ne on aina kätevästi käden ulottuvilla automatkasi, ostosmatkasi, työmatkasi aikana.

Korttipaikkoja, korttiaukkoja on 4 kpl. Luottokorttipidike autoon.

Yksi klipsi paikka aurinkolaseillesi, aurinkolasipidike. Helppo kiinnittää aurinkovisiiriin.

Materiaali PU nahka

Koko 12.5×15.5cm

Väri Musta

Vertaa

Automatkalle autotarvikkeet Triptek.eu verkkokaupasta. Aurinkosuojat, Aurinkovisiirit autoon. Aurinkosuojaan, Aurinkolippaan, Häikäisysuojaan kiinnitettävä korttiteline, johon voi myös kiinnittää aurinkolasit klipsiin. Aurinkovisiirissä on kolme korttipaikkaa, bonuskorteille, kanta-asiakaskortille, luottokorteille, aurinkolipasta ne on aina kätevästi käden ulottuvilla kun niitä tarvitset.

Telineessä myös aurinkolasien pidike auton aurinkolippaan. Suojaa aurinkolasejasi, kun et käytä niitä, tässä kätevässä pidikkeessä, jonka kiinnität auton aurinkolippaan ostosmatkalla, työmatkalla, lomamatkalla. Aurinkolasejasi varten laitteessa on klipsi kiinnitykseen sopiva paikka laseillesi. Clip-on aurinkovisiiri klipsi luottokorteille ja aurinkolaseille.

Car Sun Visor Organizer Multi-Pocket Auto Interior Accessories. Pocket Organizer Car Document Storage Pouch Pen Holder. Pu leather.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Korttiteline, Aurinkolasi klipsi auton aurinkolippaan, Car Sun Visor Card + Glasses Holder