Kynnysmatto, Kuramatto, Ovimatto, Lähtevät ja saapuvat lennot, Arrival Departure

16.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hauskuuta kyläilijöitä tai naapureitasi hauskalla ovimatolla, matkailijan tyyliin! Ovimatto, kuramatto toivottaa matkailijan ja/tai vierailijan tervetulleeksi ja toimii täten osana eteisen designia ja sisustusta. Sen tärkein tehtävä on pitää eteinen puhtaana ulkoa tulevasta liasta. Matkailijan kuramatto, kynnysmatto on eteisen tarpeellinen varuste, sillä kukaan ei halua kenkien tuomaa hiekkaa ja kuraa sisätiloihin.

Kynnysmatto, ovimatto suojaa lattiaa, mutta se on myös hauska yksityiskohta, kuten tämä lähtevät ja saapuvat lennot tyylin kuvioitu kynnysmatto. Departure, Arrival lennot. Kynnysmatto, ovimatto tekstillä toivottaa tulijan/vierailijan tai matkailijan tervetulleeksi.

KYNNYSMATTO OVIMATTO PEHMEÄ, LUISTAMATTOMA JA KESTÄVÄ: Nämä ovimatot on valmistettu korkealaatuisesta polyesterimikrokuidusta, joka on kestävä, erittäin imukykyinen ja mukava kävellä. Se on suunniteltu paremmin luistoa kestäväksi.

OVIMATTO POISTAA LIAN JA KOSTEUDEN: Lukemattomat polyesterikuidut imevät tehokkaasti vettä ja likaa kenkien pohjasta. Lianpoistaja ovimattomme voi pitää kotisi, matkailuautosi, mökkisi, asuntovaunusi tai yrityksesi tms sisätilat puhtaina, kuivina ja turvallisina.

OVIMATTO HELPPO PUHDISTAA: Tahroja ja haalistumista hylkivä polyesterimaton pinta voidaan puhdistaa helposti imuroimalla. Syväpuhdistusta varten konepesu erikseen kylmässä vedessä miedolla pesuaineella.

Koko/ Size: 60x90cm
Materiaali / Material: Polyester-mikrokuitu

Vertaa

Tervetuloa meille matkustajat ja vieraat! Hauska kynnysmatto, ovimatto Arrival ja Departure tervehtii vieraita/matkailijoita heti ovella ja tekee sisäänkäynnistä kutsuvan matkaajille. Myös kenkien kurat jäävät ovimattoon, kynnysmattoon eivätkä tule sisälle, kuten vieraat. Kynnysmatto, kuramatto Sopii toimistoon, tila-taksiin, linja-autoon, bussiin, veneeseen, kotiin, asuntovaunu, matkailuauto, mökille jne

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kynnysmatto, Kuramatto, Ovimatto, Lähtevät ja saapuvat lennot, Arrival Departure