Kynsisakset XL extrapitkät, 45 asteen kulma – Apuväline

8.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Pitkät kynsisakset sopivat erinomaisesti niille, joilla on vaikeuksia ulottua, kurottautua varpaisiinsa leikatakseen varpaankynnet. Varpaankynnet on huomattavasti helpompi leikata pidemmillä kynsisaksilla – kärsit sitten alati selkäkivuista tai vaikeuksia taivuttaa itseäsi alas esim raskauden vuoksi.

Kynsisakset ovat taivutetut 45 asteen kulmaan, mikä tarkoittaa, että pääset käsiksi jopa kaikkein hankalimpiin varpaankynsiin. Tämä kynsileikkuri on kehitetty erityisesti varpaiden kynsien leikkaamiseen – mutta sitä voidaan myös käyttää sormien kynsien leikkaamiseen. Matkoille apuvälineeksi, etenkin jos taipumisvaikeuksia kurottamisen kanssa.

Kynsisaksien pidennetyssä kahvassa on suurennettu aukko, johon mahtuu sekä keskisormi, nimetön että pikkusormi suorittamaan helpommin varpaan kynsien leikkuuta. Etusormi asetetaan suurennetun aukon viereen tueksi ja peukalo asetetaan toiseen, pienempään aukkoon. Näin saksia saadaan hallittua hyvin leikkaamisen aikana.

Kynsisaksien pituus 21 cm

Vertaa
SKU: FI-1068 Kategoriat: , Tags: ,

Apuväline, pitkällä varrella olevat kynsisakset, jotta voit helpommin leikata varpaankyntesi. Saksien kulma on 45 astetta, mikä helpottaa varpaiden kynsien leikkuuta. Sakset ovat kevyet ja ergonomisesti muotoiltu sopimaan mukavasti käteen.

Aid product. Scissors Long Handled Toenail Scissors. Nail Trimmer Grip Cutter Clipper Manicure Tool Nail Pedicure.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kynsisakset XL extrapitkät, 45 asteen kulma - Apuväline