Matkalaukkuvyö, Matkalaukkuremmi, 4-piste

12.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Laadukas elastinen kuminauhoilla ja säädettävä PU-nahkainen 4-piste matkalaukkuremmi, matkalaukkuvyö.
Turvaa matkoillasi matkalaukkusi kiinni pysymisen.

CROSS DESIGN – Matkalaukun Bungee, matkalaukkuvyö on säädettävä ja joustavalla hihnoilla, joten se venyy helposti isompien laukkujen ympärille tai voit kiristää sitä pitääksesi käsimatkatavarasi tukevasti pyörällä varustetun matkalaukun teleskooppikahvoissa ilman vääntymistä, putoamista tai luistamista.

ERITTÄIN KESTÄVÄ – Matkalaukkuhihna, Turvallinen pikalukitussoljen kiinnitys varmistaa turvallisuuden, matkalaukkuvyö on säädettävissä, ja elastinen kuminauha täynnä joustavuutta.

HELPPO SÄILYTYS JA PUHDISTUS – Erittäin kevyt ja säästää tilaa matkojesi välissä. Tarjoaa vaivattoman pakkauskokemuksen. Tyylikäs rakenne ja säilyy lähes missä tahansa. Puhdista helposti vedellä.

TEKEE MATKASTA HELPPOA – Bag Bungeen avulla voit kiinnittää toisen laukun, takin, matkalaukun tai laatikon käsimatkatavaroihin tai pyörillä varustettuihin matkalaukun teleskooppi kahvaan.

Materiaali: Polyester + Muovi + PU nahka
Koko: Avattuna max 240cm, min 70cm

Huom! Väri: Musta

Vertaa

Matkalaukkuvyö, matkalaukkuremmi, matkalaukkuhihna turvaamaan matkalaukun kiinni pysyminen matkasi aikana. Säädettävä, väri erottuu lentokentän tuloaulan kuljetushihnalta. Adjustable Luggage Straps Convenient Belt Bag Bungees Buckles Pouch Bungees Easy Travel Elastic Strap Belt High Elastic Suitcase.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukkuvyö, Matkalaukkuremmi, 4-piste