Matkalaukun, Lentolaukun, Vetolaukun pyörien suojukset, Silikoni kumisuojat 8 kpl

11.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalaukun, vetolaukun, lentolaukun pyörien suojukset, kumisuojat. Matkalaukkusi pyörät ovat yleensä haavoittuvin osa matkoilla vedettäessä, mutta näillä matkalaukunsuojilla annetaan lisäsuojaa, joka voi pidentää matkalaukkusi käyttöikää suojaamalla pyöriä naarmuilta, hankauksilta, hiuksilta, kuralta ja terävien vaurioiden aiheuttamilta vaurioilta. Estää pyörien naarmuuntumista ja kulumista matkasi aikana.

Matkalaukkujen renkaiden suojuksia on saatavana useissa muodikkaissa väreissä, värit ovat ainutlaatuisia ja samat kuin matkalaukkujen suojat/matkatavaramerkit, joiden avulla voit tunnistaa paremmin matkalaukkusi tuloaulan lukuisista muista matkalaukuista. Matkalaukun, vetolaukun, lentolaukun pyörien suojuksilla voit ns persoonallistaa ja tehdä tuningia, tyylikkäämmäksi ja muodikkaammaksi!

Matkalaukun pyörän suojarenkaat on valmistettu elintarvikelaatuisesta joustavasta silikonimateriaalista, jossa on ainutlaatuinen pitokuvio, mikä voi merkittävästi vähentää matkalaukkujen raahaamisesta aiheutuvaa melua ja tehdä matkastasi enemmän rentouttavaa ja nautinnollista. Pidä matkalaukkusi näyttävinä missä tahansa matkustatkin. Matkalaukun pyörien suojat ovat vedenpitäviä ja helppo puhdistaa.

Helppo asentaa! Matkalaukku pyörämme peittävät silikonisuojukset ovat erittäin helppo asentaa, sinun tarvitsee vain peittää matkalaukku pyörien suojus suoraan itse pyörääm, sen asentaminen kestää vain muutaman sekunnin.

Matkalaukun pyörien silikonisuojukset on suunniteltu 8 yleispyöräiselle eli tuplapyöräisille matkalaukuille, vetolaukuille, lentolaukuille.

Varmista ennen ostamista, että kahdella pyörällä olevan matkatavarasi pyörien koko ja pyörien välinen etäisyys akselista ja lokasuojasta vastaavat yllä olevia kuvissamme olevia kokovaatimuksia.

Sopii useimpiin matkalaukku, vetolaukku, lentolaukku pyöriin ja merkkeihin.

Matkalaukun, vetolaukun, lentolaukun pyöränsuojuksia voidaan käyttää useimpiin matkalaukkujen pyöriin. Se on erittäin hyödyllinen pyörien suojaamisessa, pyörän naarmujen, kulumisen ja hankauksien vähentämisessä.

Koko: 5-6 cm
Väri: Musta
Materiaali. Silikoni joustava
Pakkauskoko: 8 kpl

Vertaa

Pidennä matkalaukkusi, lentolaukkusi, vetolaukkusi käyttöikää! Matkalaukun pyörien silkonisuojilla, kumisuojilla ehkäiset pyörien kulumista ja naarmuuntumista, nämä lisäävät myös matkalaukkusi jälleenmyyntiarvoa. Matkalaukun, vetolaukun, lentolaukun pyöränsuojuksia voidaan käyttää useimpiin matkalaukkujen pyöriin. Se on erittäin hyödyllinen pyörien suojaamisessa, pyörän naarmujen, kulumisen ja hankauksien vähentämisessä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukun, Lentolaukun, Vetolaukun pyörien suojukset, Silikoni kumisuojat 8 kpl