Lasten turvaistuimen suojapussi, Monitoimi reppu + kantolaukku, Kokoontaittuva

39.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Käytännöllinen hybridi suojapussi, suojareppu, kuljetuslaukku auton lasten turvaistuimelle. Se on valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä kankaasta. Kuljetuslaukku, suojapussi on suunniteltu turvaistuimen kuljettamiseen, mutta voit tietysti kuljettaa laukussa myös lastenvaunut, lastenrattaat tms. Voit kantaa turvaistuintasi selkäreppuna tai tavallisesti kantolaukkuuna, monitoimi suojalaukku! Kokoontaittuva!.

Sen parhaimmat ominaisuudet matkailijalle ovat: Topatut olkaimet, kokoontaittuva, vettähylkivä lasten turvaistuimen, lasten rattaiden suojapussi, suojareppu.

Matkakohteessa autoa vuokratessa on mahdollista, että auton vuokrayhtiön lasten turvaistuimet eivät ole yhtä laadukkaita, joten on hyvä ottaa oma tuttu lasten turva-istuin mukaan matkalle.

Itse lasten turvaistuimen suojapussi, suojareppu, suojalaukku on valmistettu kevyestä materiaalista, joten laukku on helppo kantaa mukanaan ja se on kokoontaittuva, se taittuu integroidun taskun sisään kun sitä ei käytetä kuljettamiseen.

Täydellinen matka varuste kun olet kuljettamassa lastesi turvaistuinta lento-, bussi- tai junamatkalla.

- Säädettävät olkaimet
- Valmistettu kestävästä ja vettä hylkivästä kankaasta
- Taittuu pieneen kokoon integroidun taskun sisään

Väri: Musta.

Koko: 86 x 45 x 45cm

Vertaa

Kätevää ja helppoa matkustamista lasten turvaistuimen kanssa. Turvaistuimen suojapussi voi matkustettaessa helposti kantaa mukanaan, joko reppuna tai perinteisesti kantolaukkuna. Lasten turvaistuimen suojapussi, suojareppu. Suoja lasten turvaistuinta matkoilla, lialta, kuralta, bakteereilta jne. Helpottaa kulkua lentoaseman turvatarkastuksissa, sekä lentorahdin kuljetuksessa. Autoa vuokratessa tarkista aina lasten turvaistuinten saatavuus.

Airline certified bag allows gate check in and efficaciously keep your children baby stroller car seat from dust, germs, damage, and bonus to save EXTRA money in fees or car seat rental fees.
-Hands-free design allows you to carry it while checking your ticket, boarding the airplane or holding your children’s hand. Hassle-free for your travel, you just simply pull this surprisingly large bag out of the pouch and place your car seat inside.
-Superior quality water-resistant Nylon provides excellent protection against scratches, wear, tear and dust
-Helps conveniently carry infant/toddler car seat – you don’t have to drag it, be it road, train, boat or airplane
-Comes with padded backpack straps, 2 side straps, 1 front strap – Carry it the way you like it

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Lasten turvaistuimen suojapussi, Monitoimi reppu + kantolaukku, Kokoontaittuva