RFID suojattu Passikotelo, Lompakko, Pieru design Nahka, Vetoketjullinen

18.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

RFID suojattu PU nahkainen Pieru-designin suunnittelema vetoketjullinen passikotelo, nahkalompakko. Italialaista designia. Vetoketjullinen, passikoko. Ekologista ja kierrätettävää PU nahkaa.

Sisällä RFID suojattua 5 x luottokorttipaikka, 2 x sim-korttipaikka, 1 x passitasku.

Koko 15 x 10,8 x 2,7 cm
Materiaali Ekologinen PU nahka
Väri Ruskea

Vertaa

Tyylikäs Italialaisen PIERU-designin passikokoinen RFID nahkalompakko, passikotelo matkalle. RFID suojattu vetoketjullinen passikotelo, lompakko ehkäisee etäluennan avulla tapahtuvia etälukuvarkauksia, identiteettivarkauksia. Suojaa passissi ja luottkorttisi, sekä sim-kortit. Sisällä 5 x luottokorttipaikkaa, 2 x sim kortti paikka.

FID (Radio Frequency Identification) on yleisnimitys radiotaajuuksilla toimiville tekniikoille, joita käytetään tuotteiden ja asioiden havainnointiin, tunnistamiseen ja yksilöintiin. Teknologian toiminta perustuu tiedon tallentamiseen RFID- tunnisteeseen ja sen langattomaan lukemiseen RFID-lukijalla radioaaltojen avulla.

Mitä on RFID? Yksinkertaistaen RFID-tunnisteet ovat langattomia muistilaitteita. RFID-järjestelmien idea on yksinkertainen: RFID-tunnisteisiin talletetaan tietosisältö, ne kiinnitetään haluttuihin kohteisiin ja niitä luetaan RFID-lukijoilla, jotka tyypillisesti välittävät tiedot taustajärjestelmiin. Tunnisteen tietoja voi tarvittaessa päivittää RFID-lukijan avulla.

RFID-teknologiaa käytetään usein samoissa kohteissa kuin viivakoodejakin. Kohteeseen kiinnitetään tunniste, joka kertoo kohteesta jotain. RFID eroaa viivakoodista pääosin niin, että tunnistus voi tapahtua ilman suoraa katsekontaktia tunnisteeseen. Lisäksi RFID-tunnisteen sisältöä voi muuttaa matkan varrella, mutta viivakoodi on tulostuksen jälkeen muuttumaton. RFID-tunnisteet kestävät myös paremmin likaisia teollisuusolosuhteita kuin tavanomaiset viivakoodit.

RFID-termin alle kuuluu monta erilaista teknologiaa. Esimerkiksi tunnisteen lukuetäisyys ja tunnistamisnopeus vaihtelee standardeittain. Teknologia on jo hyvin standardoitua ja kehittynyttä.

RFID-tekniikka on ollut teknisesti mahdollista jo vuosikymmeniä, ja sitä on hyödynnetty jo pitkään esimerkiksi passeissa, luottokorteissa, sim-korteissa, kulkuavaimissa, matkakorteissa ja eläinten merkitsemisessä. Teknologiaa käytetään kasvavassa määrin teollisuudessa osana tuotannon tehostamista ja laadunvalvontaa sekä logistiikassa tavaravirtojen seuraamiseen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID suojattu Passikotelo, Lompakko, Pieru design Nahka, Vetoketjullinen