Manhattan Reppu 24L – 40x30x20cm – ”Free Finnair, Wizzair”, Vettähylkivä RPET Eco

59.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Voita WizzAirin uudet käsimatkatavaramaksut liu’uttamalla laadukkaalla ja ekologisella RPET Manhattan 24L -reppu matkustamon etuistuimen alle, ilman matkatavaroista aiheutuvia lisämaksuja. Manhattan reppu on ns 2. ilmaiseksi matkustamoon otettava käsimatkatavara reppu, toki sopii myös vaikka tehokkaasti matkustavalle yhdeksi päärepuksi.

Täydellisen kokoinen Manhattan 24L -reppu tarjoaa sinulle mahdollisimman paljon pakkaustilaa samalla kun vältyt ylimääräisiltä käsimatkatavaramaksuilta WizzAirilla lentäessäsi, ja se voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Tämä sopii mainiosti myös muille lentoyhtiöille ”ilmaiseksi” käsimatkatavara repuksi mm Finnair, AirBaltic, Norwegian, Easyjet, Wizzair jne. Sopii yli 90% lentoyhtiöiden käsimatkatavararepuksi.

Valtava 24 litran esteetön pääpakkausosasto tarjoaa rajoittamattoman pakkausvapauden, samalla kun siinä on 3D-verkkotaskut pienemmille matkatavaroille ja matkatarvikkeille. Se on myös turvallinen anti-theft, koska sen vetoketjut isoissa pakkausosastoissa mahdollistavat TSA lukituksen.

Kannettavat tietokoneet ja älylaitteet aina 13 tuumaan asti mahtuvat helposti pehmustettuun takataskuun, kun taas liput, puhelimet ja matkustusasiakirjat ovat kotona etujärjestäjätaskussa.

Manhattan 24L:ssä on pehmustetut reppuhihnat sekä kantohihna, lisäksi vetolaukun kiinnityshihna teleskooppi kahvaan, joten se voi matkustaa helposti matkalaukun päälle. Vedenpitävä ulkomateriaali on valmistettu RPET:stä – materiaalista, joka on peräisin kierrätetyistä muovipulloista, jotka tavallisesti ovat päätyneet kaatopaikalle tai mereen, tällä repulla matkustat ekologisesti!

Kokeile Manhattan 24L -reppua seuraavalla lennollasi ja säästä paljon!

Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle ovat:

-Sopii useimmille suurille lentoyhtiöille käsimatkatavaraksi, on täydellisen kokoinen.
-Vältät mm WizzAirin, Finnairin jne uusilta käsimatkatavaramaksuilta yli 40x30x20 cm:n käsimatkatavaralaukuille.
-Valmistettu kierrätetyistä muovipulloista saadusta RPET:stä, ekologinen sekä vettähylkivä.
-24 litran tilavuus ja suuri matkalaukkutyyppinen pakkaustila helpottaa pakkaamista.
-Helppo kuljettaa mukana hyvin pehmustettujen repun hihnojen ja rullattavien matkatavaroiden kanssa yhdistettävän matkatavarahihnan ansiosta.
-Edessä järjestelytasku ja takatasku kannettavalle tietokoneelle enintään 13 tuuman laitteille.
-Juomapullotasku
-Selkäosa hikoilua ehkäisevää mesh verkkokangasta
-TSA lukitus mahdollisuudella olevat vetoketjut isossa pakkausosastossa sekä ipad/laptop taskussa (Ei sis. Tsa lukkoa).

Koko: 40x30x20cm
Väri: Musta
Paino: 0,5kg

Vertaa

Lentoreppu, reppu Manhattan, sopii kokonsa ansiosta mm 40x30x20 Wizz Air, Finnair, Easyjet, Airbaltic, Norwegian jne matkustamon etuistuimen alle. Manhattan on carry-on sallittu reppu.

Cabin Max Manhattan -reppu, joka on suunniteltu käsimatkatavaroille, Manhattan 24L mahtava pakkaustilavuus. Täydellisen 40x30x20 cm:n kokoinen Wizz Air, Easyjet, Air Baltic, Norwegian jne. Manhattan 24L -reppu tarjoaa sinulle mahdollisimman paljon pakkaustilaa ja välttää ylimääräiset käsimatkatavaramaksut myös Easyjetillä lentäessäsi. Manhattan 24L -reppu voi säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Käsimatkatavaralaukku, reppu joka on suunniteltu sopimaan matkustamon istuimen alle, mitat 40 x 30 x 20 cm. 24 litran esteetön päälokero tarjoaa rajoittamattoman pakkausvapauden, ja siinä on myös 3D-verkkotaskut pienemmille tavaroille ja tarvikkeille. Ergonominen ja kestävä reppu matkallesi.

Kierrätetystä vettähylkivästä Rpet-polyesteristä, joka on valmistettu kierrättämällä valtameristä löydetyistä muovipulloista. Se tarjoaa saman lujan vettähylkivän kestävyyden kuin 600D-polyesteri.

Cabin Max Manhattan backpack FLIGHT APPROVED DIMENSIONS 40x30x20 cm – Suitable for most major airlines and perfectly sized and tested to take advantage of Wizz Air with their new free under seat hand luggage allowance ( 40 x 30 x 20 cm ).

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Manhattan Reppu 24L - 40x30x20cm - "Free Finnair, Wizzair", Vettähylkivä RPET Eco