Stowaway reppu-olkalaukku XL 20L – Ryanair – Finnair ’Free’ -Underseat reppu

39.95

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalla kevyemmin Cabin Max Manhattan Stowaway – kompaktilla repulla, joka soveltuu lähes jokaisen lentoyhtiön käsimatkatavara rajoituksiin ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavara laukuksi (mm Finnair, SAS, KLM jne), matkustamon istuimen alle. Reppu Manhattan stowaway sopii myös halpalentoyhtiöille, kuten Ryanairin uuden ilmaisen matkustamolaukun tarkkaan kokoon (40x25x20cm).

Tämä kova ja tyylikäs Cabin Maxin monitoimilaukku on sekä reppu että olkalaukku, ja siinä on petollisen suuri 20 litran pääkotelo, pehmustettu takana oleva iPad / tablet-tasku ja sisäinen kolmiulotteinen mesh- verkkotasku, jotta voit järjestää ja pakata matkatavarat tehokkaasti matkallesi.

Liput ja älypuhelimet on helppo varastoida pitkien etutaskujen kautta, kun taas neopreenipuolitasku sopii erinomaisesti vesipulloon, jotta se on aina käden ulottuvilla matkasi aikana.

Valmistettu samasta premium-UV-päällystetystä Twillistä ja Eko-mokkanahasta kuin suosittu 44L Manhattan, Stowaway suojaa myös matkatarvikkeita lukittavien vetoketjujen avulla. Sekä se voidaan yhdistää vetolaukku trolleyn vetokahvaan, hihnoihin jotka on integroitu takaosaan.

Lentoyhtiöiden, kuten Ryanairin, uudet pienet vapaat käsimatkatavaramääräykset eivät ole esteitä Stowaway repulle, se säästää tilaa ja on monipuolinen käyttää.

Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle:

-Ultrakevyt vain 0,5 kg.

-Pehmustettu ipad tasku (400x 250mm).

-Monitoimi olkalaukku ja reppu käyttömahdollisuus.

-Integroituu myös vetolaukun, trolleyn kahvaan, lisälaukuksi.

-Sopii käsimatkatavaralaukuksi, repuksi jokaiselle lentoyhtiölle, myös Ryanairille.

-Olkahihnat mahdollista piiloittaa taskuun.

-Sopii matkustamotilan etuistumen alle.

Koko: 40x25x20cm
Tilavuus: 20l
Paino: 0,5kg
Materiaali: Twill, mokka
Väri: Harmaa-Musta-Pun

Vertaa

Matkusta kevyemmin lentolaukku, reppu Manhattan Stowawaylla, se on tyylikäs käsimatkalaukku. Underseat reppu joka sopii lähes jokaisen lentoyhtiön käsimatkatavaroita koskeviin määräyksiin ja mittoihin. Kestävässä ja tyylikkäässä laukussa on tilava 20 litran päälokero, jota voidaan käyttää sekä reppuna että olkalaukuna. Pehmustettu takaosa iPad / tablet-tasku ja sisäinen 3D-verkotettu pakkaustasku, jotta voit järjestää tavarat tehokkaasti. Lippuja ja älypuhelimia voidaan säilyttää helposti etutasolla varustetun etutaskun avulla. Neopreeni-sivutasku sopii täydellisesti vesipulloon. Ne on valmistettu samasta premium-luokan UV-päällystetystä Twillistä ja eko mokkasta kuin suosittu 44L Manhattan. Stowaway reppusi suojaa esineitäsi lukittavilla vetoketjuilla, ja se voidaan yhdistää liikkuviin matkalaukkuihin vetokahvaan läpiviennin ansiosta, joka on integroitu laukun takaosaan. Älä anna Ryanairin kaltaisten halpalentoyhtiöiden alennettuja käsimatkatavaroita koskevat säännöt olla esteenä. Valitse monipuolinen ja tilaa säästävä lentolaukku, kuten Manhattan Underseat Stowaway. Lentolaukku, reppu Manhattan XL on täydellinen matkakumppani ilman ylimääräisiä maksuja ja ilman piilokuluja lähtöselvityksessä. Ihanteellinen laukku käytettäväksi useimmilla lentoyhtiöillä, myös halpalentoyhtiöillä mihin tahansa matkasi määränpäähän.

Mitä ovat underseat laukut ja reput? Underseat bags eli istuimen alle sijoitettavat käsimatkatavara laukut ja reput on suunniteltu sopimaan lentokoneen, linja-auton, bussin, junan istuimen alle tai ylätilan käsimatkatavara lokeroon, hattuhyllylle, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Nämä ns underseat reput esim lentokoneeseen mukaan otettavat laukut ja reput ovat yleensä ilmaiseksi mukaan otettavia matkustamoon. Vaikka istuimen alle sijoitettavilla käsimatkatavara repuilla ja laukuilla on erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja, se on kannettava kuin laukku tai reppu, mutta tarjoaa organisointia käsimatkatavaroillesi kuin matkalaukku.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Päävalikko

Stowaway reppu-olkalaukku XL 20L - Ryanair - Finnair 'Free' -Underseat reppu