Stowaway reppu-olkalaukku XL 20L – Ryanair – Finnair ’Free’ -Underseat reppu

74.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Matkalla kevyemmin laadukkaalla Cabin Max Manhattan Stowaway – kompaktilla repulla, joka soveltuu lähes jokaisen lentoyhtiön käsimatkatavara rajoituksiin ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavara laukuksi (mm Finnair, SAS, KLM, AirFrance, BA, AirBaltic, Norwegian jne), matkustamon istuimen alle. Reppu Manhattan stowaway sopii myös halpalentoyhtiöille, kuten Ryanairin uuden ilmaisen matkustamolaukun tarkkaan kokoon (40x25x20cm).

Tämä kova ja tyylikäs Cabin Maxin monitoimilaukku on sekä reppu että olkalaukku, ja siinä on petollisen suuri 20 litran pääkotelo, pehmustettu takana oleva iPad / tablet-tasku ja sisäinen kolmiulotteinen mesh- verkkotasku, jotta voit järjestää ja pakata matkatavarat tehokkaasti matkallesi.

Liput ja älypuhelimet on helppo varastoida pitkien etutaskujen kautta, kun taas neopreenipuolitasku sopii erinomaisesti vesipulloon, jotta se on aina käden ulottuvilla matkasi aikana.

Valmistettu samasta premium-UV-päällystetystä Twillistä ja Eko-mokkanahasta kuin suosittu 44L Manhattan, Stowaway suojaa myös matkatarvikkeita lukittavien vetoketjujen avulla. Sekä se voidaan yhdistää vetolaukku trolleyn vetokahvaan, hihnoihin jotka on integroitu takaosaan.

Lentoyhtiöiden, kuten Ryanairin, uudet pienet vapaat käsimatkatavaramääräykset eivät ole esteitä Stowaway repulle, se säästää tilaa ja on kevyt sekä monipuolinen käyttää.

Tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle:

-Ultrakevyt vain 0,5 kg.

-Pehmustettu ipad tasku (400x 250mm).

-Monitoimi olkalaukku ja reppu käyttömahdollisuus.

-Integroituu myös vetolaukun, trolleyn kahvaan, lisälaukuksi.

-Sopii käsimatkatavaralaukuksi, repuksi jokaiselle lentoyhtiölle, myös Ryanairille.

-Olkahihnat mahdollista piiloittaa taskuun.

-Sopii matkustamotilan etuistumen alle.

Koko: 40x25x20cm
Tilavuus: 20l
Paino: 0,5kg
Materiaali: Twill, mokka
Väri: Harmaa-Musta-Pun

Vertaa

Matkusta kevyemmin lentolaukku, reppu Manhattan Stowawaylla, se on tyylikäs käsimatkatavara reppu/laukku. Underseat reppu joka sopii lähes jokaisen lentoyhtiön käsimatkatavaroita koskeviin määräyksiin ja mittoihin. Kestävässä ja tyylikkäässä laukussa on tilava 20 litran päälokero, jota voidaan käyttää sekä reppuna että olkalaukkuna. Pehmustettu takaosa iPad / tablet-tasku ja sisäinen 3D-verkotettu pakkaustasku, jotta voit järjestää tavarat tehokkaasti. Lippuja ja älypuhelimia voidaan säilyttää helposti etutasolla varustetun etutaskun avulla. Neopreeni-sivutasku sopii täydellisesti vesipulloon. Ne on valmistettu samasta premium-luokan UV-päällystetystä Twillistä ja eko mokkasta kuin suosittu 44L Manhattan.

Stowaway reppusi suojaa matkatavaroitasi lukittavilla vetoketjuilla, ja se voidaan asettaa vetolaukkujen, matkalaukkujen vetokahvaan kiinnityshihnalla, joka on integroitu laukun takaosaan. Älä anna Ryanairin kaltaisten halpalentoyhtiöiden alennettuja käsimatkatavaroita koskevat säännöt olla esteenä. Valitse monipuolinen ja tilaa säästävä lentolaukku, kuten Manhattan Underseat Stowaway. Lentolaukku, reppu Manhattan XL on täydellinen matkakumppani ilman ylimääräisiä maksuja ja ilman piilokuluja lähtöselvityksessä. Ihanteellinen laukku käytettäväksi useimmilla lentoyhtiöillä, myös halpalentoyhtiöillä mihin tahansa matkasi määränpäähän.

Mitä ovat underseat laukut ja reput? Underseat bags eli istuimen alle sijoitettavat käsimatkatavara laukut ja reput on suunniteltu sopimaan lentokoneen, linja-auton, bussin, junan istuimen alle tai ylätilan käsimatkatavara lokeroon, hattuhyllylle, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Nämä ns underseat reput esim lentokoneeseen mukaan otettavat laukut ja reput ovat yleensä ilmaiseksi mukaan otettavia matkustamoon. Vaikka istuimen alle sijoitettavilla käsimatkatavara repuilla ja laukuilla on erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja, se on kannettava kuin laukku tai reppu, mutta tarjoaa organisointia käsimatkatavaroillesi kuin matkalaukku.

Cabin Max Manhattan stowaway 20l

  • DIMENSIONS – Spacious underseat cabin luggage measuring 40x20x25. Designed to fit the maximum ”free” underseat cabin allowance of Ryanair 40 x 25 x 20cm while being a fantastic day bag when arriving at your destination
  • ★COMFORT – New and improved backpack strap design ensures an enhanced fit and support on all new Manhattan Stowaway models. Wear as a travel backpack or as a shoulder bag with the detachable shoulder strap included with your luggage.
  • ★ORGANISED – A padded rear tech pocket – measuring 400 x 250mm suitable for iPads and tablets while also making your Manhattan a brilliant laptop backpack. Internal 3D packing pockets for superior internal organisation of your luggage while making sure you comply with Ryanair’s hand luggage restrictions. Lockable main compartment and a front quick stash ticket pocket making sure what you need is always on hand.
  • ★STYLISH – Manufactured in UV coated twill and eco-suede the Manhattan Stowaway looks stylish while remaining durable and robust. Rear luggage pass-through capable of combining your Manhattan Stowaway with a cabin suitcase if desired. Also featuring a sturdy top carry handle.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Stowaway reppu-olkalaukku XL 20L - Ryanair - Finnair 'Free' -Underseat reppu