Cabin Max Metz carry-on sallittu reppu 44l + Pakkauspussit 7-os

74.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz reppu 44l on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua. Nyt saat myös pakkauspussisetin, pakkausorganisaattorit, pakkauskuutiot repun mukana!

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved! Se sopii yli 95% lentoyhtiöistä ns IATA käsimatkatavara mittoihin. Mm Finnair, SAS, Airbaltic, KLM, Lufthansa, British airways jne

Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan.

Se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino vain 700g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät hihnat. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita!

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Koko: 55x40x20cm
Materiaali: 600D
Tilavuus: 44l
Paino: 0,7kg
Väri: Musta

Pakkauslaukkusarja, organisaattorisetti sisältää seuraavat koot:

1x 20x15x12cm
1x 30x22x12cm
1x 37,5x27x12cm
1x 17x13cm
1x 27×19,5cm
1x 32x23cm
1 x pyykkipussi
Väri: Musta

Vertaa

Tässä ideaali matkalle oleva klassikko Metz 44l reppu + pakkauskuutiot lentosetti. Klassikko Cabin Max Metz 44l ja lisäksi pakkausorganisaattorit, pakkauspussit 7-osaa, paras lentosetti ikinä!

Matkalle kätevä 6-osainen pakkaus organisaattorit, pakkauslaukkusetti! Säilytyslaukut pakkaamiseen, sopivat matkalaukkuun, lentolaukkuun.

Pakkauskuutiot ovat ihan syystä nostaneet suosiotaan viime aikoina, nimittäin niiden avulla saa sotkuisemmankin matkalaukun siistiksi. Saat lajiteltua niillä vaatteesi ja matkatavarasi kätevästi sekä helpottaa matkatavaroiden purkua matkakohteessa.

Helpottaa ja keventää pakkaamista. Kaksi isompaa pakkauslaukkua ilmastoitua mesh verkkokangasta pääliosa.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz carry-on sallittu reppu 44l + Pakkauspussit 7-os