Reppu järjestelijä, Järjestäjä, Organisaattori, Monitasku, Backpack Organizer ECO

29.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Reppu järjestelijä ekologinen. Pidä järjestys yllä repussasikin. Pidä henkilökohtaiset tavarasi omissa taskuissa ja estä tavaroita liikkumasta. Löydät henkilökohtaiset tavarasi nopeasti ja helposti. Säästä aikaa ja vähennä laukussasi olevien tavaroiden metsästyksen aiheuttamaa stressiä.
Vaihda reppua ilman, että sinun tarvitsee ottaa kaikkia tavaroita pois ja laittaa ne toiseen reppuun.

Järjestelijä, organisaattori pitää reppusi puhtaana ja suojaa laukkusi sisäosaa roiskeilta ja tahroilta. Auttaa estämään teräviä ja teräviä esineitä, kuten avaimia, naarmuuntumasta ja vahingoittamasta reppuasi.Pidentää reppusi käyttöikää.

Tämä kestävä ja ultra kevyt ekologinen huopa organisaattori ei lisää paljon painoa ja on täydellinen matkoille, vaellukselle, ulkoiluun, koulu- ja työmatkoille sekä jokapäiväiseen käyttöön ja kuljettamiseen. Täydellinen miehille, naisille ja lapsille. Sitä voidaan käyttää myös caddyna, vaippasäilönä, leluvarastona, ompelulaukkuna.

Monikäyttöinen repun järjestelijä, järjestäjä sisälaukku suurella tilavuudella, johon mahtuu paljon matkatarvikkeita. Ekologinen huopa. helppo siirtää repusta toiseen, nosta ja aseta seuraavaan reppun, halutessasi vaihtaa reppua esim muodin mukaan.

Yksivärinen, ekologinen huopa, vetoketjullinen, rento ja kaunis. Monikäyttöinen sisälaukku suurella tilavuudella, johon mahtuu paljon asioita. Useita eri järjestäjä taskuja, ipadille, puhelimelle, päivyrille, koulukirjoille, kosmetiikalle jne

Säilytä kosmetiikkaa, kortteja, puhelimia, avaimia ja muita sekalaisia. Päivittäinen säilytys monitasku organisaattori matkatarvikkeile, koulutarvikkeille, kosemtiikalle, tietotekniikalle.

Koko: 32cm x 28cm
Materiaali: Huopa
Väri: Musta

Vertaa

Reppu järjestelijä, järjestäjä. Monitasku. Ominaisuus: Suunnittelu on sarja keskitaskuja, kestävä, pehmeä ja taipuisa, kevyt huopakangas keskitaskuilla.9 taskua: Repun järjestäjä sisältää 1 vetoketjullisen taskun ja 1 etutaskun; sisäinen 4 päätaskua ja 3 pientä taskua; 1 takatasku. Helppokäyttöinen, nosta ja siirrä repusta reppuun, erinomainen järjestykseen ja säilytykseen. Älykäs, kokoontaittuva muotoilu sopii helposti säilytykseen viemättä paljon tilaa.

Laaja käyttö: Sopii elektroniikkatarvikkeiden, kosmetiikkatarvikkeiden, avainten, kirjojen, kosmetiikan, ipadin, puhelimen, luottokorttien, lompakoiden, kukkaroiden, puhelimien ja kaiken tarvittavan säilyttämiseen.

Backpack Organizer Eco Felt Insert Bag for Handbag Travel Inner Purse. Portable Cosmetic Bags Fit Various Men kids Women Backpack Bags Ipad computer books cosmetics.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Reppu järjestelijä, Järjestäjä, Organisaattori, Monitasku, Backpack Organizer ECO