Matkatyyny, Tukityyny, Niskatyyny, Hybridi design travel pillow, Kokoontaittuva

29.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hybridi design matkatyyny, tukityyny, niskatyyny. Monitoiminen matkatyyny, niskatyyny. Tämä puhallettava matkatyyny on suunniteltu ergonomisesti 45° kulmaan, jolloin pää ja niska voivat nojata luonnollisesti eteenpäin, vähentää kaularangan painetta ja antaa optimaalisen tuen ylävartalolle. Matkatyynyn, niskatyynyn keskellä on kompressiomuotoilu, jotta voit hengittää sujuvasti ilman liikkuessa tyyynyn läpi ja voit nukkua mukavammin.

✈SANO HYVÄSTIT KIVUILLE JA HUONOILLE ASENNOLLE. Huono asento voi aiheuttaa selän ja kipeytymistä. Tämä matka niskatyyny tukee paremmin niskaasi ja selkääsi, lievittää niskakipuja ja käsivarsien puutumista matkan aikana. Ilmatäytteinen niskatyyny voi tarjota sinulle parempaa lepomukavuutta, helpottaa nukahtamista ja antaa mahdollisuuden pitkiin uniin matkoilla.

✈TÄYTÄ JA TYHJENNÄ HELPOSTI. Puhallettavassa niskatyynyssä on ainutlaatuinen kaksi-yhdessä-ilmaventtiili, joka voidaan täyttää muutamalla ilmahengityksellä ja tyhjentää käsin vapauttaa ilmaa vain 10-215 sekunnissa.

✈MUKAVA JA KESTÄVÄ. Matkatyyny, Niksatyyny on valmistettu vahvasta, pestävästä ja pehmeästä PVC:stä, ei värinpoistoa, ei karvanpoistoa. Kun laitat kasvosi puhallettavalle niskatyynylle, se antaa sinulle uskomattoman mukavuuden tunteen ja helpottaa nukahtamista. Ja matkatyyny on helppo puhdistaa, pestä käsin ja anna kuivua luonnollisesti narulla.

✈TÄYDELLINEN MATKAKUMPPANI. Tämä niskatyyny, selkätyyny ei sovellu vain lentokoneille, vaan myös käytettäväksi junissa, autoissa, retkeilyyn, veneilyyn, caravan sekä toimistossa tai kotona jne.

Matkatyynyn mukana tulee lisäksi suojapussi, jonka avulla voit puristaa puhallettavan niskatyynyn pienempään kokoon, jolloin unityyny on helppo säilyttää ja kuljettaa matkalaukussa, laukussa, repussa matkoilla.

Koko: 30cmx50cmx55cm
Paino: 260g
Materiaali: Polyester pvc
Väri: Harmaa

Vertaa

Tämä puhallettava matkatyyny, niskatyyny, selkätyyny on hyvä pitkän matkan tai toimistossa torkkujen alku. Vyötärö, pää, kaula, hartiat eivät enää tunnu epämukavilta, valitse vain vartalotyynystä asento, jossa haluat rentoutua ja nuku hyvin. Voit myös katsella elokuvia tai pelata pelejä puhelimellasi niskatyynyn sisällä.

Niskatyynyn, lentokonetyynyn, matkatyynyn mukana tulee ilmainen suojapussi, helppo pakata, joten matkan kaulatyyny ei kestä vie paljon tilaa käsimatkatavarassasi. Se on kokoontaittuva!

Niskatyyny, vartalotyyny, kaulatyynyssä on 2-in-1-kaksoisventtiilirakenne. Ylempi musta ilmaventtiili on yksisuuntainen ilmanottoaukko kaasun täyttöä tai lisäämistä varten. Alempi läpinäkyvä ilmaventtiili voidaan täyttää ja tyhjentää nopeasti, kun olet valmis puhaltamaan sen, paina kirkas kansi päälle ja työnnä koko venttiili sisään niin, että se on samalla tasolla matkatyynyn kyljen kanssa.

Piktille matkoille, toimistoon, veneeseen, autoon, caravan, tarkoitettu niskatyyny, vartalotyyny on valmistettu pvc flocking -materiaalista, pintamateriaali on pehmeä kosketukseen ja hyväilee kasvojasi, mukavasti. Inflatable Air Cushion Travel Pillow Headrest Chin Support. Cushions for Airplane Plane Office Car Caravan Rest Neck Nap Pillows.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkatyyny, Tukityyny, Niskatyyny, Hybridi design travel pillow, Kokoontaittuva