Metz Under Seat 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm

54.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz vintage 20l reppu, sopii niin vapaa-aikaan, työmatkailuun, kuin matkailuun. Se on eko reppu!Lentoreppu valmistettu RPET-polyesteri kierrätetyistä muovipulloista, jotka kerätty valtamerestä, ekologista!  Tämän repun kanssa lennät ilman matkatavara lisämaksuja lähes kaikilla lentoyhtiöillä mm Finnairilla. Ihanteellinen reppu myös arkikäyttöön työmatkoille jne.

Tämä on se ns toinen ”ilmainen käsimatkatavara reppu, joka sopii 98% lentoyhtiöiden käsimatkatavara rajoituksiin, matkustamon etusituimen alle. Hyödyllisin, monitoimisin ominaisuus matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

Täydellinen koko (40 x 25 x 20 cm) Finnairin ja mm Ryanairin uusille ”ilmaisille” matkustamon istuimen alle sopiville käsimatkatavarasäännöille.

Käsimatkatavara yhteensopiva Cabin Max Metz vintage reppu sopii myös 98%:sti kaikkien muiden suurten lentoyhtiöiden kanssa. Paras käsimatkatavara lentolaukku, lentoreppu sinun matkallesi!

Pakkaa enemmän kuin luulet tilavaan 20 litran sisätilaan. Matkalaukkutyylinen helposti pakattava koko sivulta aukaista reppu ja joustava pehmeäsivuinen muotoilu mahdollistavat täydellisen pakkausvapauden. Integroidut kompressio hihnat kyljissä.

Kevyt muotoilu painaa vain 500 g. Mukava ja helppo kantaa laajalla selkäpehmusteella varustettuna, selkäosa mesh verkkokangasta,joka estää hiostumista.

Edessä järjestäjä / organisaattoritasku matkadokumenteille, jossa myös lokero iPadille, matkustusasiakirjoille, kynille ja lipuille. Laukun etupuolella tasku. Pehmustettu kantokahva yläosassa.

Väri: Terracotta
Koko: 20 x 25 x 40 cm
Paino: 500 g

Vertaa

Vältä mm. Ryanairin uusia käsimatkatavaramaksuja Metz 20L Stowawaylla. Täydellisen kokoinen mm Ryanairin uusien ”ilmaisten” käsimatkatavara sääntöjen mukaan, tässä kevyessä matkalaukussa/repussa on petollisen tilava sisustus.

Sen lisäksi, että Metz 20L lentää ilmaiseksi Ryanairilla, se on hyväksytty lähes KAIKKIIN muihin suuriin lentoyhtiöihin 98%:sti, mikä osoittaa, että tämä kompakti ja monipuolinen matkareppu, lentoreppu on sinulle paras matkakumppani.

Matkalaukkutyylisellä pakkauskannella, esteettömällä pääosastolla ja joustavalla pehmeällä selkäosa muotoilulla voit pakata Metz 20L:ään enemmän kuin uskotkaan. Edessä olevat järjestelytaskut on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen, ja siinä on taskut matkalipuille ja matkustusasiakirjoille.

Laukun etupuolella on nopean sisäänpääsyn matkadokumentti säilytystasku. Sen kevyt muotoilu on sekä mukava että helppo käyttää.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Metz Under Seat 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm