Naisten matka Urinaali, Kannettava Pisuaari, Female Travel Urinal

7.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Olisiko naisille mukavampi virtsata seisaaltaan ulkomailla ollessa vaiko epähygienisessa wc:ssä? Tai vaikka maatessa? Likaiset ja epähygieniset yleisö wc:t juna-asemilla, huolto-asemilla, puistoissa, Bajamat festareilla, retkeilyalueilla, matka pisuaarin, urinaalin avulla vältyt koskettamasta likaisia wc-istuimia, mikä voi olla hyvä vilustumisaikoina.

Ei enää pelkoa matkoilla likaisista wc-istuimista. Kannettava pisuaari, urinaali.

Ulkomaillakin kyykkyvessoissa tarpeiden hoitaminen on tämän P-EZ Female Urinal Naisten Urinaalin avulla huomattavasti helpompaa.

Mahtava naisten matkalle esim. aktiivilomille, automatkoille, festareille jne

Tuote on täysin hygieeninen ja helppo käyttää.

Joustavaa ja pehmeää silikoonia.

P-EZ Female Urinal Naisten Urinaali tekniset tiedot :

Pituus 13cm

Joustavaa materiaalia helppo taittaa esim, matkalaukkuun, käsilaukkuun, reppuun.

Paino 20g

Vertaa

Kannettavan urinaalin, pisuaarin avulla myös naiset voivat virtsata seisten matkoilla, tapahtumissa, festivaaleilla. Poissa ovat ajat, jolloin housut oli vedettävä alas, hameet ylös ja polvet taivutettava kyykkyasentoon metsän siimeksessä. Sen sijaan avaat vain vetoketjun ja asetat urinaalin virtsaputken suulle. Putki vie ureat pois. Kannettava pisuaari vapauttaa sinut pitkiltä wc jonoilta festivaaleilla tai urheilutapahtumissa tai suosituissa matkakohteissa.

Kannettava pisuaari on hyvä olla käytössä myös yleisö wc tiloissa, juna-asemilla, bussi asemilla, bajamajoissa, huolto-asemilla jne. Nyt voit valita sen sijaan pusikon ja kun muut kyykkivät voit sinä sen sijaan säästää polviasi. Samaan aikaan vältyt koskettamasta likaisia wc-istuimia, mikä voi olla hyvä vilustumisaikoina, epidemia aikoina. Kannettava Urinaali, Pisuaari, WC naisille matkoille. Kannettavan urinaalin avulla myös naiset voivat virtsata seisten. Poissa ovat ajat, jolloin housut oli vedettävä alas, hameet ylös ja polvet taivutettava kyykkyasentoon. Sen sijaan avaat vain vetoketjun ja asetat astian virtsaputken suulle. Putki hoitaa loput. Korkealaatuiset kannettavat urinaalit pisuaarit naiset. Naisten retkeily, veneily, camping, automatka, festivaali, virtsalaite, suppilo kannettava pisuaari naisten matka virtsaaminen wc naiset seisoen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Naisten matka Urinaali, Kannettava Pisuaari, Female Travel Urinal