Nenä- ja suusuojaimet, Kasvosuojain, Kasvomaskit 10kpl + suojapussi

4.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hengitä turvallisemmin nenä- ja suusuojus, kasvosuojain suojaa terveyttäsi lomalla, matkoilla, suur-kaupungeissa tai influenssa-alueilla. Travel pollution air mask.

Kasvomaski eli kolmikerroksinen suu- ja nenäsuojus jossa sininen ulkopinta. Kuluttaja käyttöön. Maskissa on nenäkovike ja kaksi korvien taakse tulevaa kiinikettä. Maski on kevyt ja miellyttävä käyttä sekä se on korkealaatuinen.

Suu- ja nenäsuojain vähentää käyttäjänsä hengityksen sekä yskimisen levittäviä sylkipisaroita merkittävästi.

-10 kpl sinisiä hengityssuojia, kasvomaskeja
-3-kerroksinen
-Yläreunassa taitettava tuki
-Pehmeät pyöreät ja ihoystävälliset kuminauhat
-Sisäänrakennettu nenäsilta
-Antibakteerinen, suojaa roiskeilta. Suodatustehokkuus BFE < 98% (Bacterial filtration effiency)
-Joustavilla kuminauha korvalenkein
-Kierrätystuote, kertakäyttöinen, disposable facemask
-Pakkaus vettähylkivä ja uudelleen suljettava salpapussi
-Hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta
-Siviilimaski Valimustmaa Kiina CE china export licensed

Vertaa

10 kappaleen pakkaus kasvomaskeja kuluttajakäyttöön. Kasvomaskin, kasvosuojaimen tarkoitus on ehkäistä roiskeilta, sekä auttaa vähentämään koskettelua suun ja nenän alueelle. Kertakäyttöinen hengityssuojain, arkikäyttöön, jossa 3 kerrosta, ei sisällä lateksia. Kertakäyttöinen hengityssuojain on kevyt ja mukava käyttää ja mahdollistaa täysin esteettömän hengityksen. Maski ei ärsytä ihoa, on hajuton eikä sisällä lasikuitua. Pese kätesi ennen ja jälkeen suu-nenäsuojuksen pukemisen. Kasvosuojaimen lisäksi hygieniaa on hyvä tukea esimerkiksi käsidesin avulla. Tämä tuote on kuluttajakäyttöön tarkoitettu suu-nenäsuojus, kasvomaski. Käyttöohje:
Pujota sormesi korvalenkkien läpi. Tarkista, että nenävahvike on kasvonsuojan yläreunassa. Aseta kasvonsuoja nenän ja suun päälle. Pujota korvalenkit korvien ympärille. Vedä kasvonsuojaa ylhäältä ja alhaalta niin, että sen taitokset avautuvat kokonaan. Tämä vähentää kerrosten auhettamaa hengityssvastusta ja varmistaa samalla hyvän peittävyyden. Muotoile nenävahvike nenänvarren päälle siten, että ilmaa vuotaa ohi mahdollisimman vähän. Hävitä kasvonsuoja käytön jälkeen. Maailman Terveysjärjestö WHO suosittelee kasvomaskien käyttöä ennaltehkäisevänä toimenpiteenä viruksen leviämistä vastaan. Kasvosuojain ehkäisee yskiessä ja aivastaessa virusten ja bakteerien leviämistä ympäristöön. Maskin avulla voit ehkäistä myös ylimääräistä kasvojen koskettelua tautien levitessä helposti pinnoilta kasvojen kautta henkilöltä toiselle. Eurooppa terveys- ja turvallisuusvaatimus. Standardit. Suodatustehokkuus BFE < 98% (Bacterial filtration effiency).

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Nenä- ja suusuojaimet, Kasvosuojain, Kasvomaskit 10kpl + suojapussi