Niskatyyny, Niskatuki, Tukityyny, WrapNrest travel pillow

44.95

Varasto loppu

Miellyttävä niskatyyny voi taata sinulle hyvät unet myös matkalla. Uusin innovatiivinen niskatyyny, niskatuki. Se on helppo kietaista kaulasi ympärille, tukee kaulaa, niskaa matkasi aikana, ehkäisee täten niskan rasitusta. Valitse paras niskatyyny, kaulatyyny työpaikalle, toimistoon, veneeseen, lentokoneeseen, junamatkalle, bussimatkalle, automatkalle tai vaikka kotiin tv:n katseluun nojatuoliisi!

Erityismuotoiltu niskatyyny, joka antaa lisätukea niskalle ja päälle. Mukana suojapussi, toki kietaisutyynyn voi asettaa rullalle, ja kiinnittää vaikka reppuusi, lentolaukkuusi! Memory foam -materiaalista valmistettu niskatyyny mukautuu niskan ja pään yksilöllisiin muotoihin täydellisesti.

Tätä kietaisu niskatyynyä, kaulatyynyä voit pienten lisätyynyjen avulla, käyttää koko kaulan tukena, sivuttaistukena, etu tukena. Lisätukityynyt kiinitettävissä kaulatukeen Se on monitoimi tyyny!

Pehmeän materiaalin ja kehoa hyvin tukevien lisätyyynyjen ansiosta voit istua mukavasti ja levätä ja nukkua matkoilla tai kotona katsellessa televisiota.

Karabiinihaka kiinnitys. Roll up an go, neck pillow, neck support.

Väri: Harmaa sininen
Paino: 0,400g
Koko: Pituus n 75cm

Vertaa

Matkoilla aina tarpeelliset niskatyynyt, niskatuet laajasta valikoimastamme. Uusi kaulatyyny – kaulatuki, kietaisutyyny on kompakti matkatyyny ja se menee kierteelle pieneen tilaan. Niskatyynyn tehtävä on rentouttaa ja tukea niskaa sekä hartioita. Niskatyyny, kietaisytyyny, sopii autoon, toimistoon, veneeseen, työmatkoille, retkeilyyn.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Niskatyyny, Niskatuki, Tukityyny, WrapNrest travel pillow

44.95