OCEAN SPORT DOUBLE

52.4459.16

Varasto loppu

Säädettävä tuplatalutin kahden pienen tai keskikokoisen koiran omistajille.

Poista

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_FN53010 Category:

Kahden tai useamman koiran omistajat varmasti tietävät, miten kaoottista ulkoilu voikaan olla! Hyvin nopeasti ovat taluttimet kietoutuneet yhteen ja solmussa ovat sekä koirat että omistaja. Kun molemmissa käsissä on taluttimet, on solmun avaaminen melko hankalaa – etenkin jos hihnojen päissä on pari menevämpää kaveria.
OCEAN SPORT DOUBLE -taluttimella omistajan kädessä tarvitsee olla vain yksi talutin ja toinen jää vapaaksi esimerkiksi ovien avaamiseen sekä jätösten siivoamiseen.

Hihnojen ja käsilenkin välissä oleva kierteenpoistaja estää hihnoja menemästä solmuun.
Taluttimessa on kaksi säädettävää hihnaa, jotka antavat vapautta ja helpotusta pienten sekä keskikokoisten koirien ulkoiluun. Hihnat voidaan säätää eri pituisiksi, jolloin toinen ”johtava” koira pääsee kulkemaan hieman edempänä kuin toinen.Tuplatalutin myös helpottaa koirien aktiviteetteja ulkosalla, verrattuna lyhyeen, hihnan päähän kiinnitettävään jakajaan. Molemmat koirat saavat omaa tilaa tarpeiden tekoon sekä mielenkiintoisten tuoksujen haisteluun.
Jos ulkoilu tapahtuu vilkkaassa ympäristössä, kuten kaupungissa tai julkisilla paikoilla, kannattaa hihnat säätää melko lyhyiksi. Kun hihnat on säädetty lyhyiksi, eivät koirat pääse liian kauas toisistaan ja ”paketti” pysyy paremmin kasassa.
Metsälenkeillä ja hiljaisilla alueilla hihnat voi säätää nopeasti pitkiksi ja koirat pääsevät liikkumaan vapaammin.
Talutinta voidaan käyttää myös yhdellä koiralla niin, että toinen lukko kiinnitetään pantaan ja toinen valjaisiin. Tämä auttaa veto-ongelmien kanssa, tai jos koiralla on tapana vetää panta/valjaat pois päältään.

Käsilenkki
Taluttimessa on kauniin värinen käsilenkki, joka muotoutuu hyvin käden mukaisesti. Hyvin pehmustettu sekä leveä käsilenkki jakaa käteen ja ranteeseen kohdistuvan paineen tasaisesti, mikä vähentää koirien vetämisestä johtuvaa rasitusta. Leveästä kahvasta saa myös erittäin varman otteen, jolloin omistajan toinen käsi jää täysin vapaaksi muille tehtäville tai pelkälle hihnojen hallinnalle tilanteen niin vaatiessa.
Käsilenkki ei hierrä tai hankaa pehmeiden materiaaliensa vuoksi, vaan tuntuu miellyttävältä paljastakin ihoa vasten. Käsilenkin reunaa kehystää siisti heijastinnauha, joka näkyy autoilijoille hämärän aikaan.
Taluttimessa on myös pieni metallilenkki, johon saa roikkumaan vaikka kakkapussit tai huomiovalon ja josta taluttimen saa ulkoilun päätteeksi roikkumaan naulakkoon siististi.

Materiaalit ja taluttimen hoitaminen:
Käsilenkin pehmustus on Neopreeni -materiaalia, jota käytetään mm. sukelluspuvuissa ja talutin voidaan pestä 30 asteisessa vedessä.
Kierteenpoistajan kunto tulisi tarkistaa ajoittain hiekan ja muun lian varalta.

Mitat: 2 cm x 120-200 cm.
Värit: Fuksia, musta, oranssi ja turkoosi.

Huom: Tuplatalutinta suositellaan ensisijaisesti pienille ja keskikokoisille koirille (max 30 kg). Talutinta voidaan käyttää myös yli 30 kg koirilla, jos ne kulkevat taluttimessa rauhallisesti.

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Väri

, , ,

Päävalikko

OCEAN SPORT DOUBLE

52.4459.16