Ovihälytin, König, Varashälytin, Murtohälytin, Vesitunnistin + Suojapussi

19.95

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle! Turvahälytin, ovihälytin matkalle König. Kovaääninen sireeni (yli 115 dB). Vesitunnistimella varustettuna, tunnistaa mahdollisest vesivahingot huoneessasi. Vettähylkivä. Travel security for travellers.

Aseta tämä ovikiila sisäänkäyntiin . Hälytin laukeaa oven kosketuksesta, ei enää yllättäviä vieraita huomaamattasi. Kevyt ja kompakti!

Ovikiilassa on myös vesitunnistin, joka havaitsee vuodot aikaisessa vaiheessa.

Mukana kätevä matkasuojapussi.

Ominaisuudet:

-Ei vaadi asennusta
-Toimii ovikiilana
-Kovaääninen sireeni (yli 115 dB) tai soittoääniasetus
-Vesitunnistin havaitsee vuodot
-Vettähylkivä

Tekniset tiedot:

Ääni: 115 dB
Toimintalämpötila: 0 – 40 °C
Tulojännite: 3 VDC
Paristotyyppi: 1x CR123A (Photo)
Väri: Musta
Tyyppi: Itsenäinen
Tunnistintyyppi: Kosketus
Tunnistintyyppi: Vesi
Koko: 13 x 4 x 3cm

Vertaa

Ovihälytin, murtohälytin matkalle. Aseta tämä ovikiila, ovihälytin sisäänkäyntiin – ei enää yllättäviä vieraita huomaamattasi. Ovikiilassa, ovihälyttimessä on myös vesitunnistin, joka havaitsee vuodot aikaisessa vaiheessa. König Plus ovihälytin, murtohälytin, varashälytin. Erittäin luotettava ja helppokäyttöinen hälytinlaite, joka tunnistaa myös mahdollisen vedenvuodon hyvin nopeasti. Burglar door alarm with water leak sensors.
Käytettävissä myös kodin turvajärjestelmänä, edullinen ja kompakti hälytin.

Hälytystä voi käyttää kodin, hotellin, laivan hytin, asuntovaunu, asuntoauto, mökin turvalaitteena lomilla ja matkoilla. Aseta ovikiila lattialle oven eteen. Kun ovi avataan, se koskettaa ovikiilaa ja hälytys laukeaa. 85 dB luokitellaan ”sietämättömäksi meluksi”, ja se herättää varmasti sinut, muut asukkaat ja naapurit tai säikyttää tunkeilijan pois. Älykäs vesivuotoanturi, water leak sensors. Ovikiilan päällä oleva älykäs vesivuotoanturi ilmoittaa myös tulvimisesta ja vesivuodosta. Esimerkki: Vesi vuotaa kylpyammeesta yli. Kun vesi yltää ovelle ja nousee anturin tasalle, hälytysääni laukeaa. Ihanteellinen matkailijoille kompaktin kokonsa ansiosta. Pienikokoinen ja kevyt (110 g) ovikiila on helppo ottaa mukaan matkalle. Varmista, että henkilökohtaiset tavarasi ovat turvassa, kun nukut hotellissa, hostellissa tai muussa vieraassa ympäristössä. Tavarasi ovat turvassa myös kun poistut huoneestasi.

This multifunctional König Nedis® doorstop has a built-in (85 dB) siren which goes off when water reaches the sensor on top of the doorstop or if someone enters/ exits the room unauthorised. The doorstop can be used on every door and in every room, but is most suitable for laundry rooms, bathrooms, kitchens or any other room where there is a chance of water flooding and leaking.

Home Office Security
The alarm can be used as a home security device. Place the doorstop on the ground in front of the door and when the door is opened and it touches the alarm will go off. 85 dB belongs to “Unbearable Noise” and will surely wake up you, any other resident, the neighbours or instantly scare the intruder away.

Intelligent Water Leak Sensor
With the intelligent water leak sensor on top of the stop it is also a notifying alarm for flooding and water leaking. Example: The bathtub floods and the water reaches the door, when the water touches the sensor, the alarm sounds.

Ideal for travelers
Because of its compact and lightweight (110g) design this doorstop is also easy to take with you when travelling. Make sure your personal belongings are safe when you leave or sleep in a hotel, caravan, vacation, cottage, cruise ship, hostel or other strange environment.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Ovihälytin, König, Varashälytin, Murtohälytin, Vesitunnistin + Suojapussi