Perth Anti-theft carry-on Reppu, olka- ja kantolaukku monitoimi

69.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

PERTH ANTI-THEFT COMPACT on monitoimi reppu, olkalaukku tai kantolaukku tarpeesi mukaan. Perth anti-theft on carry-on sallittu todellinen hybridireppu. Se sopii ulkoilu ja työmatkarepuksi varkaudenesto ominaisuuksiensa vuoksi, mutta on sopiva myös lentomatkailuun, koska sopii lentokoneen yläosan lokerikkoon tai etuistuimen all

Perth tarjoaa matkailijalle parhaat puolet – kompakti varkaudeneston anti-theft, joka takaa matkailijoille mahdollisuuden suojella matkaomaisuuttasi varkailta ja soveltuu useimpien lentoyhtiöiden peruskäyttöön tarkoitettuihin käsimatkatavara mittoihin.

Perthin anti-theft ominaisuuksista tärkein on takapaneelissa oleva vetoketjullinen salatasku, joka ehkäisee varkaudet Perthin ollessa käytössä reppuna. Laptop, kannettavan tasku. Ultrakevyt, vain 1 kg!

Perthissa 31 litran sisustus on jaettu tehokkaasti kahteen osastoon. Ensimmäinen on “lentokenttäosasto”, joka on suunniteltu huolehtimaan niistä tavaroista, joita saatat joutua ottamaan tarkastettavaksi lentoasemien turvallisuudesta.

Täältä löytyy muoviset hygieniatasku, ziplock-laukkusi ja kaksikäyttöisten kannettavien tietokoneiden ja iPad-osastojen kanssa, joita voidaan helposti käyttää, jos Perthia käytetään reppuna tai olkalaukkuna.

Avaa vetoketjulliset jakoseinät ja löydät suuren hyvin vuoratun ja pehmustetun pakkausosaston, jossa on pakkaushihnat ja 3D-pakkaus taskut.

Muita hyödyllisiä ominaisuuksia ovat erillinen passi-kokoinen tasku, vesipullon pidikkeet, jotka toimivat myös riippumatta siitä, onko laukku reppu- tai olkalaukkuna käytössä. Takatasku olkahihnoilla, jotta Perth voidaan käyttää myös kanto- tai olkalaukkuna tyylikkäästi matkalla.

Ominaisuudet:

Ultrakevyt, paino vain 1 kg!

Pääsy takapaneelin kautta parantaa turvallisuutta.

Osittain Tsa lukittavat vetoketjut. Erillinen salainen passi-tasku takapaneelissa.

Erillinen etutasku, jossa upotettu vetoketju.

Tasku älylaitteille, kannettavalle.

45x32x20cm mitat ja pehmeät laukut ovat ihanteellisia halpalentoyhtiöille sekä useimpien suurten lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Sisältää “lentokenttäosaston”, joka helpottaa lentoasemien turvallisuutta tarkastettavia kohteita, kuten kannettavia tietokoneita, elektroniikkaa ja hygieniatuotteita.

31 litran pakkausosasto, jossa on elastiset kompressiohihnat ja 3D-pakkaustaskut.

Käytä reppuna, kantolaukkuna tai olkalaukkuina.

Pehmustetut olkahihnat, integroitavat piilotaskuun.

Erillinen passitasku.

Vesipullon telineet.

Pehmustetut kantokahvat.

Vettähylkivä 600D materiaali.

Koko: 45x32x20cm

Väri: Musta-silver, harmaa

Tilavuus: 31 litraa

Paino: 0,9 kg

Vertaa

Lentolaukku, reppu Perth on tilaihme, ja tarjoaa suurimman osan suuremman laukkutilan koosta, joka varmistaa, että Perth lentolaukkusi, reppusi suorastaan liukuu matkustamossa olevan istuimen alle ja välttäen yläkaappitila taisteluissa muiden matkustajien kanssa. Perrth on anti-theft reppu, se on valmistettu varkaudenesto ehdoin, siinä on piilo tasku. Pehmeä kannettava tietokone ja ipad tasku. Huomaamaton passi / älypuhelimen kokoinen tasku. Ominaisuusrikkaassa Perthissä on myös kaksi vesipullopidikettä, jotka toimivat riippumatta siitä, onko pussi reppussa vai olkalaukussa

Lisätiedot

Paino0.95 kg (kilogramma)

Päävalikko

Perth Anti-theft carry-on Reppu, olka- ja kantolaukku monitoimi