Pesusieni, Pesuharja, Apuväline peseytymiseen, Hierova kotispa pesuharja

17.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Nauti ja salli itsellesi hemmottelu spa hetki omassa suihkussa tai kylpyhuoneessa kotona, matkoilla, mökillä jne. Rentouttava hieronta ja pesumatto.

Hierova pesuharja, selkäharja, lihasharja kylpyhuoneeseen. Sinun tarvitsee vain liikuttaa selkääsi, reisilihaksiasi, pohjelihaksia tai jalkapohjiasi edestakaisin hierontaharjaksilla, tuhannet hierovat harjakset puhdistavat tehokkaasti pohjasi samalla rentouttaen lihaksia. Lisää vain suihkugeeli, shampoo.

Monitoiminen hierontamatto: Hierontamattoa voi käyttää selän hierontaan ja pesuun, sitä voidaan käyttää myös selän, kyynärpään, lonkan, pohkeiden, reisien pesuun ja hierontaan missä tahansa haluat. Lievittää tehokkaasti lihasten väsymystä pitkän työskentelyn, vaelluksen, juoksun, matkan jne. jälkeen. Pesuharjan avulla myös jalkojen peseminen onnistuu helposti tarvitsematta kumartua.

Kätevä ja helppo käyttö ja säilytys. Kymmenet tehokkaat Non-slip liukueston imukupit hierontamaton, pesuharjan takana tekevät hierontamatosta, pesumatosta liikkumattoman. Kiinnitä joko imukupeilla seinään tai lattiaan, tai voi myös kiinnittää yläosassa olevan koukun reiän ansiosta seinälle. Pesumatto voidaan ripustaa varastointia varten ja kuivata käytön jälkeen.

Joustava ja kestävä materiaali. Puhdistavalla hierontalaitteella on erinomainen joustavuus ja elastisuus, ja se kestää helposti ikääntyviä tekijöitä, kuten vettä, lämpöä, kosteutta ja suihkugeelien ja shampoiden ainesosia.

Tämä hierontamatto voi lievittää lihasvaivoja, hierontapisteitä, edistää verenkiertoa, parantaa lihasongelmia.

Materiaali. TPR silikooni muovi, kierrätettävä
Väri Vihreä
Koko 25 x 30cm

Vertaa

Silikoni selkäharja pesuharja pesusieni hierontalaite. Suihku Jalka harja. Kylpytuote. Selkä harja. Pesusieni Syvä puhdistus. Pesutyyny hierova. Kylpytuotteet peseytymiseen matkalle, mökille, caravan, kotiin jne. verkkokaupastamme. Selkäpesuri. Jalkapohjapesuri. Lihaspesuri. Suihku- ja kylpytarvikkeita matkalle verkkokaupastamme.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Pesusieni, Pesuharja, Apuväline peseytymiseen, Hierova kotispa pesuharja