PunkkiStop punkkikarkote, punkkipyyhe 10 kpl

4.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lomalle, matkalle punkkien karkoitukseen punkkikarkoitepyyhkeet 10 erillispakattua pyyhettä.

PunkkiStop-karkotepyyhe on tehokas, hajuton ja turvallinen apu punkkeja vastaan. Sen tehoainetta, ikaridiinia on testattu mm. sekä Suomessa että Ruotsissa laboratoriokokeilla ja Itävallassa kenttäkokeilla ja sillä on todettu selvä punkkeja karkottava vaikutus.

– Kätevät yksittäispakatut punkkipyyhkeet

– 10 kpl/pkt

– Karkoittaa punkit, hyttyset, mäkärät ja paarmat

Vertaa

Tehokkaat PunkkiStop-pyyheet karkottavat tutkitusti punkkeja.

PunkkiStopin tehoainetta, ikaridiinia, on testattu mm. Suomessa ja Ruotsissa laboratoriokokeilla ja Itävallassa kenttäkokeilla. Ikaridiinilla on todettu selvä punkkeja karkottava vaikutus eikä se ole ihoa ärsyttävä tai ympäristöä rasittava.

Punkkikarkotepyyhkeiden käyttöä voi suositella kaikille punkkialueilla luonnossa liikkuville, koska se vähentää punkinpureman riskiä merkittävästi. Suojaa punkkitaudeilta

Punkinpuremien ehkäisy suojautumalla punkeilta on tehokas keino välttyä punkkitaudeilta. Puutiaisaivokuume voi seurata jo lyhyestäkin punkin kiinnittymisestä.

Borrelioosiin taas ei rokotteellakaan ole mahdollista saada suojaa. Hoitamattomat punkkitaudit voivat aiheuttaa hankalia sairauksia, vakavimmallaan kuoleman. PunkkiStop suojaa punkeilta vähentäen merkittävästi tautiriskejä ja antibioottikuurien tarvetta.

Lisätiedot

Paino0.5 kg (kilogramma)

Päävalikko

PunkkiStop punkkikarkote, punkkipyyhe 10 kpl