RATIA MESH liivivaljas

28.6835.88

Varasto loppu

MESH-materiaalista valmistetut valjaat ovat erittäin pehmoiset, notkeat ja hengittävät valjaat kissalle tai pienille koirille.

Poista

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_FNR12682 Category:

Liivimallinen valjas on erittäin mukava lemmikin päällä, sillä se on valmistettu erittäin notkeasta materiaalista eivätkä pienetkään koot käy kankeiksi. Liivivaljas myös jakaa vetämisestä syntyvän paineen tasaisesti.
Todella helposti pienen ja/tai pitkäkarvaisen koiran päälle puettavat valjaat eivät vaadi remmien pujottelua rinnan ali tai valjaiden vetämistä pään yli. Koira astuu / ”pujotetaan” valjaisiin, ne nostetaan ylös ja kiinnitetään selkäpuolella olevalla tarralla sekä pikalukolla. Pitkäkarvaisen koiran karvat eivät jää herkästi lukon väliin ja pukeminen käy käden käänteessä!
Riisuttaessa selän päältä avataan vain lukko sekä tarra, minkä jälkeen valjaat putoavat koiran päältä ihan itsestään ja ne voidaan poimia lattialta koiran siirryttyä.
Ergonominen muotoilu sekä taluttimen kiinnitys kahteen pikalukkojen yhteydessä oleviin renkaisiin takaavat tasaisen paineen ja ehkäisevät äkkinäisistä liikkeistä aiheutuvia vaurioita. Valjaat soveltuvat erityisen hyvin valjaisiin opetteleville koirille, hennot luut omaaville koirille sekä repivällä tyylillä ulkoileville pikkukoirille, sillä liivivaljas tukee ja myötäilee lemmikin vartaloa erittäin hyvin.

Ominaisuuksia:
Erityisesti koiranpentuja ajatellen liiveissä on turvallisuuden lisäksi myös säätövaraa, joten ne sopivat myös kasvavalle koiran alulle.
Valjaissa on heijastavat yksityiskohdat, jotta autoilijat huomaisivat pienen kulkijan myös pimeällä.
Liivi soveltuu koirien lisäksi myös kissoille.

Materiaalit ja valjaan huoltaminen:
Valjaat on valmistettu Mesh-materiaalista, joka ei kutistu tai haalistu pesussa. Hylkii hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti.
Kanttaukset pehmeää neulosta.
Pesu 30 asteisessa vedessä.

Värit: Pinkki, vaaleansininen.
Koot: Teacup, XXS, XS, S, M.

Mittataulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.

Koko   Rinnan mitta   Paino   Rotu   
Teacup24-28 cm1,5-2,0 kgPikkuiset pennut, miniatyyrikoirat
XXS28-35 cm1,9-3,0 kgPennut, chihuahua, griffon
XS33-42 cm3,0-4,5 kgMaltankoira, kääpiökoirat
S40-50 cm4,0-6,5 kgKääpiövillakoira, mäyräkoira
M48-56 cm6,0-13 kgMopsi, beagle

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)
Koko

M, S, Teacup, XS, XXS

Väri

,

Päävalikko

RATIA MESH liivivaljas

28.6835.88