RuffWear Omnijore System,

143.21310.44

Varasto loppu

RuffWearin ainutlaatluinen vetosetti mahdollistaa työkentelyn täydellisenä tiiminä.

Poista

Huom! Tämän tuotteen toimitus vain Postin kautta.
Valitse toimitusmuodoksi Posti toimitusvalintasivulla maksaessasi tilaustasi.

Vertaa
SKU: vip_30402-801LL1 Category:

Huippulaadukkaan RuffWear -sarjan oma ja ainutlaatuinen vetosetti sisältää kaiken mitä tarvitset kahdenväliseen vetoharrastukseen! Ruffwear Omnijore System mahdollistaa työskentelyn täydellisenä tiiminä, unohtamatta harrastuksen tärkeimpiä elementtejä – hauskuutta ja vaivattomuutta. Vetosetti mahdollistaa koiran lenkityksen helposti ja turvallisesti sekä koiran että omistajan kannalta esimerkiksi hiihtäessä, rullaluistellessa tai pyöräillessä. Setti sisältää vetovaljaat, -vyön sekä -liinan.

Ergonominen juoksuvyö jakaa vetämisestä syntyvän paineen tasaisesti. RuffWear Omnijore Hip Belt Vetovyön irrotettavat jalkalenkit pitävät vyön hyvin paikoillaan. Lanteille asettuva vyö kohdistaa koiran antaman vetoavun oikein. Pikalukon ansiosta koiran saa tarvittaessa irrotettua nopeasti vyöstä esim. vaaratilanteessa. RuffWear Vetovyö Omnijore Hip Belt on laadukas ja erittäin monipuolinen vetovyö, joka soveltuu monipuoliseen liikuntaan yhdessä koiran kanssa kaikkina vuodenaikoina. Kietaise vyö helposti vyötäisille suuntaatpa sitten hölkkäämään tai vaeltamaan yhdessä koirasi kanssa.
Vyön kahdessa vetoketjullisessa taskussa on kätevä kuljettaa tarpeelliset pienet tavarat, makupalat ja kakkapussit. Selkäpuolella on tasku juomapullolle, joka on valmistettu BPA-vapaista materiaaleista.

Joustava vetoliina RuffWear Omnijore Towline on varustettu tehokkaasti rypytetyllä, venyvällä jousto-osalla ja se vaimentaa nykäisyt ja varmistaa tasaisemman menon. Taluttimen molemmissa päissä on käsilenkit lähihallintatilanteita varten sekä liinan käyttämiseksi taluttimena. Erityinen Swiveling Crux Clip -turvalukko kestää kovassakin vauhdissa ja se on mahdollista kiinnittää koiran valjaisiin vain yhtä kättä käyttäen.

Vetovaljaiden neljä säätöpistettä varmistavat täydellisen istuvuuden ja ergonominen muotoilu takaa, että veto jakautuu tasaisesti. Sopivat valjaat eivät hierrä tai kierry koiran päällä ja vetoharrastus on miellyttävää sekä koiralle että omistajalle. Reiluilla pehmusteilla varustellut valjaat tuntuvat miellyttävältä koiran päällä.
Oikean kokoisen valjaan löytämiseksi mittaa koiran rintakehä etujalkojen takaa leveimmältä kohdalta. Jos mitta jää kahden koon väliin, valitse pienempi koko. Valjaiden säätövara varmistaa täydellisen istuvuuden.

Vetovaljaat, koot ja mitat:
S, rinnanympärys 56-69 cm
M, rinnanympärys 69-81 cm
L/XL, rinnanympärys 81-107 cm
Vetoliinan pituus:
2-2,7 metriä
Vetovyön mitat:
Säädettävissä välille 63-114,5 cm.
Pesu ja hoito:
Voidaan käsinpestä mietoa pesuainetta käyttäen.
Vain ilmakuivaus
Väri:
Orange Poppy (oranssi)
Valmistusmaa:
Vietnam

Tuotteet saatavilla myös erikseen.

Lisätiedot

Koko

L/XL, M, S

Päävalikko

RuffWear Omnijore System,

143.21310.44