Säilytyslokerikko Automatkalle, Kylmälaukku, Car Thermo-Cooler Organizer

24.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Automatkalle thermo-cooler säilytyslokerikko istuimen selkänojaan, järjestelijä. Car seat organizer.

Kuuma ja kylmä säilytys samassa organisaattorissa!

Monitoiminen istuimen selkänoja organisaattori, järjestelijä, suuri säilytystila. Voit säilyttää automatkalla juomat, lehdet, älylaitteet, CD, juomat, välipaloja, kynää, puhelinta, sateenvarjoa …ja kaikkea muuta. Useita taskuja säilytykseen.

Sisällytä 5 eri taskua, se voi tallentaa lähes mitä haluat.

Vetoketjullinen pääosasto on eristetty, jotta ruoka tai juoma tuotteet pysyy kuumana tai kylmänä.

Kevyt, kuljetettava kannettava, tekee matkustamisesta vaibatonta, tämä järjestelijä, organisaattori on erinomainen lisä ajoneuvosi mukana.

Helppo asentaa ja sopii kaikkiin automalleihin selkäosaan, jossa on säädettävät ylä-, keski- ja pohjahihnat.

Väri: Musta

Koko: 28*10*36cm

Netto paino: 0.16kg

Vertaa

Säilytyslokerikko, kylmälaukku organisaattori autoon, automatkalle. Deluxe-takaistuimen järjestäjä, järjestelijälaukku, kylmälaukku, thermolaukku automatkalle auton etistuimeen kiinnitettävä. Taattu pitämään auton organisoituna ja puhtaana! Säädettävät hihnat sekä ylä- että alaosaan kiinnittämään kylmäälaukku järjestelijän paikalleen.

Kestävä nylonkangas ja vettähylkivä. Pitää autossa ruoat ja juomat järjestäytyneenä sekä kylmänä tai kuumana. Useita muita säilytystaskuja, verkkotaskuja matkatavaroiden järjestelemiseen automatkalla. Kylmälaukussa ruoat säilyvät kesähelteilläkin. Kesän koittaessa on taas automatkailun, retkeilyn ja piknikien aika. Kesän, syksyn autoretkille mukaan otettavat eväät säilyvät kätevästi kylmälaukussa. Pitää ruota lämpimänä tai kylmänä, eli toimii molemmin puolin. Päivästä autossa tulee paljon mukavampi, kun mukana on kunnolliset eväät.

Kylmälaukkuja on erityyppisiä, joten valitse retken ja eväiden mukaan sinulle sopivin automatkallesi. Eväät säilyvät yhtä hyvässä kunnossa kuin ne olivat laukkuun pakattaessakin. Pehmeä kylmälaukku suojaa eväitä, mutta se sopii paremmin sellaisille ruoille, jotka kestävät paremmin mahdollisia kolhuja tai painaumia, eli paras automatkalle. Pehmeä kylmälaukku, thermo cooler bag mukautuu monenlaiseen käyttöön, eikä vie turhaa tilaa säilytyksessä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Säilytyslokerikko Automatkalle, Kylmälaukku, Car Thermo-Cooler Organizer