Skross world to Eu matkasovitin, matka-adapteri, yli 150 maata

12.95

5 varastossa

Skross-matka-adapteri World to Europe.

Tällä verkkovirtapistokkeen adapterilla käytät maailmalta hankittuja laitteita Suomalaisissa sekä Eu pistorasioissa.

Yli 150 maasta tuodut laitteet sopivat Eu pistokkeisiin tämän matka-adapterin avulla. Käytä ulkomaisia sähkölaitteita Euroopassa.

Sopii mm. seuraavilta alueilta tuotuihin laitteisiin: Usa, Japani, Kiina, Australia, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia, Irlanti, Eurooppa, Italia, Sveitsi ja Kanada.

Turvallinen käyttää.

Maadoitetut ja maadoittamattomat pistokkeet.

Huom.! Ei muunna jännitettä.

Max 100-250 V /16 A.

Vertaa
SKU: FI-507 Categories: ,

SKROSS® – Sveitsiläinen innovaatio SKROSS®: n kaikki maapallon liukusäätimellä varustetut maailmansovittimet, matka-adapterit perustuvat keksintöön, joka patentoitiin vuonna 2002. Hyvin lyhyessä ajassa World Adapter Classic – ensimmäisenä menestyneistä World Adapters -tuotteistamme – kehittyi maailmanlaajuiseksi. Vienti yli 60 maahan vahvisti, että korkealaatuiset, monikäyttöiset, turvalliset ja pienikokoiset matkasovittimet, matka-adapterit herättävät valtavaa kansainvälistä mielenkiintoa. SKROSS®-tuotemerkillään WorldConnect AG kasvoi globaalissa mittakaavassa toimivaksi yritykseksi vain muutamassa vuodessa hyödyntämällä rajatonta innovaatiovoimaaan tuotteiden kehittämiseen liikkuville matkustajille. Yrityksellä on yksi selkeä tavoite: olla maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisille matkasovittimille, matka-adaptereille. Näille WorldConnect AG omistaa puolestaan ​​useita toiminnallisia ja suunnittelupatentteja. Nykyään tuotevalikoimaamme ei kuulu vain kuuluisimpia matka-sovittimia USB-latausominaisuuksilla ja ilman, mutta myös USB-latureita ja virtalähteitä sekä käytännön lataus- ja synkronointikaapeleita nykypäivän nykyaikaiselle matkustajalle. Kansainväliset standardit matka-adapterien perustana. SKROSS®: ssä turvallisuus on aina keskellä koko kehitys- ja tuotantoprosessia. Kansainvälisen sähköteknisen komission (IEC) määrittelemät standardit muodostavat perustan kehitysryhmällemme suunnitellaksemme innovatiivisia laitteita, jotka antavat sinulle pääsyn valtaan missä päin maailmaa tahansa. Laaja laadunvalvonta seuraa jokaista tuotantovaihetta, ja lopulliset varmennusprosessit dokumentoivat kunkin tuotteen IEC-standardien noudattamisen. Yksinkertainen lataus – milloin tahansa – missä tahansa. SKROSS®: n avulla täyteen latautuminen on helppoa – kaikkialla maailmassa, kaikilla mantereilla. Patentoitu maanliukujärjestelmämme varmistaa yhteyden yli 150 maahan. Samanaikaisesti tuotteemme ovat edelleen kompakteimpia ja helppokäyttöisimpiä markkinoilla. Siksi SKROSS® on ainutlaatuinen. Ja tämä on jo vaikuttanut paitsi miljooniin matkustajiin, myös moniin arviointipaneeleihin. SKROSS®-tuotteet ovat voittaneet lukuisia Red Dot Design Awards- ja Vuoden tuote -palkintoja, tunnustaen sekä niiden toiminnallisuuden että suunnittelun.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Skross world to Eu matkasovitin, matka-adapteri, yli 150 maata