Skross Combo matka-adapteri Israel maadoitettu suojapussi

22.95

4 varastossa

SKROSSin maakohtaiset Combo-yleissovittimet on tarkoitettu matkaajille, jotka aikovat matkustaa tiettyyn maahan, mutta viettävät aikaansa myös Euroopassa (sukopistoke).

Sopii käytettäväksi Israelissa. Lisäksi EU lisäsovittimen avulla käytät Eu- alueella tai Israelissa laitteita, joissa Eu pistoke tai Eu:n ulkopuolelta tuotuja laitteita (Aus, Cn, Jpn, Usa, Uk, Italy, Suisse, EU).

Mukana vettähylkivä matkasuojapussi.

Israeliin tarkoitetun Combo-yleissovittimen avulla yli 150 maassa toimivia laitteita voi käyttää Israelissa ja Euroopassa (sukopistoke). Maadoitettu.

Se takaa myös paljon virtaa kuluttavien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai hiustenkuivaajien, turvallisen liitännän.

Combo World Adapter -sovittimet soveltuvat myös erinomaisesti hotelleille ja konferenssikeskuksille, jotka haluavat tarjota vierailleen mahdollisuuden käyttää laitteitaan vierailunsa aikana.

Tuotteen kuvaus

• Designed in Switzerland
• Suitable for equipment with earthed & unearthed plugs (2– & 3–pole)
• Receptacles for: Switzerland, Italy, Australia/China, UK, USA/Japan,
Europe (Schuko & 2–pole Euro)
• Output plugs: Israel, Europe (Schuko)
• Input voltage: 100V – 250V
• Max. load: 16A
• Power rating: e.g. 100V – 1600W / 250V – 4000W

Vertaa

Matka-adapteri, Matkasovitin Israel, Skross. SKROSSin maakohtaiset Combo-yleissovittimet on tarkoitettu matkaajille, jotka aikovat matkustaa tiettyyn maahan, mutta viettävät aikaansa myös Euroopassa (sukopistoke). Combo World Adapter -sovittimet soveltuvat erinomaisesti hotelleille ja konferenssikeskuksille, jotka haluavat tarjota vierailleen mahdollisuuden käyttää laitteitaan vierailunsa aikana. Israeliin tarkoitetun Combo-yleissovittimen, matka-adapterin avulla yli 150 maassa toimivia laitteita voi käyttää Israelissa ja Euroopassa (sukopistoke). Se takaa myös paljon virtaa kuluttavien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai hiustenkuivaajien, turvallisen liitännän.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Skross Combo matka-adapteri Israel maadoitettu suojapussi