Skross MUV World Adapter Yli 220 maata + 4xUSB + Suojapussi

39.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Skross World Adapter Pro Light w/USB, maadoitettu matkasovitin, matka-adapteri 2-/3-nastainen pistoke, Schuko, 4 x USB, 5 V 2,5 A, valkoinen. Mukana antistaattinen matkasuojapussi.

Tässä ainutlaatuisessa ja kompaktissa matkasovittimessa on kolme nastaa, ja sitä voi käyttää yli 220 maassa, kaikilla mantereilla. Sovittimeen voi kytkeä tavallista Schuko- tai europistoketta käyttävän laitteen, esim. tabletti, partakone tai tietokone. 4 x USB-portin avulla voit ladata 4 USB-laitetta samanaikaisesti, kun sovitinta voidaan käyttää maadoitetun laitteen kanssa.

Käytetään maailmanlaajuisesti: Yhdysvalloissa, Japanissa, Australiassa, Kiinassa, useimmissa Euroopan maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Kreikassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja yli 220 muussa maassa.

Maks. kuormitus: 2,5 A
Vaihdettava sulake: T 2,5 A
Ei muuntaa jännitettä
Tulojännite: 100 V – 250 V, 50/60 Hz
Keskimääräinen aktiivinen hyötysuhde: 86,9%
Virrankulutus ilman kuormaa: 0,03 W
Vaikutus: esim. 100 V – 250 W / 250 V – 625 W
Matala kuormitustehokkuus (10%): 86,4%
Sopii trust maadoittamattomien pistokkeiden kanssa (2-napainen)
4x USB-A-ulostuloa: 5,0 V DC / maks. 4,8 A (jaettu), maks. 24,0 W
Lähtöyhteydet: Euro, Australia / Kiina, Iso-Britannia, USA / Japani
Syöttökontaktit: Euro, Australia / Kiina, Iso-Britannia (ei sveitsiläisessä versiossa), USA / Japani
*Maadoitettu
*Suojapussi

Huom.! Tämä matkasovitin muuntaa vain pistorasian tyypin yhteensopivaksi. Tuote ei muunna jännitettä eikä taajuutta kohdemaan mukaiseksi.

Vertaa

SKROSS® – Sveitsiläinen innovaatio

SKROSS®: n kaikki maapallon liukusäätimellä varustetut maailmansovittimet, matka-adapterit perustuvat keksintöön, joka patentoitiin vuonna 2002. Hyvin lyhyessä ajassa World Adapter Classic – ensimmäisenä menestyneistä World Adapters -tuotteistamme – kehittyi maailmanlaajuiseksi. Vienti yli 60 maahan vahvisti, että korkealaatuiset, monikäyttöiset, turvalliset ja pienikokoiset matkasovittimet, matka-adapterit herättävät valtavaa kansainvälistä mielenkiintoa.

SKROSS®-tuotemerkillään WorldConnect AG kasvoi globaalissa mittakaavassa toimivaksi yritykseksi vain muutamassa vuodessa hyödyntämällä rajatonta innovaatiovoimaaan tuotteiden kehittämiseen liikkuville matkustajille. Yrityksellä on yksi selkeä tavoite: olla maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisille matkasovittimille, matka-adaptereille. Näille WorldConnect AG omistaa puolestaan ​​useita toiminnallisia ja suunnittelupatentteja. Nykyään tuotevalikoimaamme ei kuulu vain kuuluisimpia matka-sovittimia USB-latausominaisuuksilla ja ilman, mutta myös USB-latureita ja virtalähteitä sekä käytännön lataus- ja synkronointikaapeleita nykypäivän nykyaikaiselle matkustajalle. Kansainväliset standardit matka-adapterien perustana.

SKROSS®: ssä turvallisuus on aina keskellä koko kehitys- ja tuotantoprosessia. Kansainvälisen sähköteknisen komission (IEC) määrittelemät standardit muodostavat perustan kehitysryhmällemme suunnitellaksemme innovatiivisia laitteita, jotka antavat sinulle pääsyn valtaan missä päin maailmaa tahansa. Laaja laadunvalvonta seuraa jokaista tuotantovaihetta, ja lopulliset varmennusprosessit dokumentoivat kunkin tuotteen IEC-standardien noudattamisen.
Yksinkertainen lataus – milloin tahansa – missä tahansa.

SKROSS®: n avulla täyteen latautuminen on helppoa – kaikkialla maailmassa, kaikilla mantereilla. Patentoitu maanliukujärjestelmämme varmistaa yhteyden yli 150 maahan. Samanaikaisesti tuotteemme ovat edelleen kompakteimpia ja helppokäyttöisimpiä markkinoilla. Siksi SKROSS® on ainutlaatuinen. Ja tämä on jo vaikuttanut paitsi miljooniin matkustajiin, myös moniin arviointipaneeleihin. SKROSS®-tuotteet ovat voittaneet lukuisia Red Dot Design Awards- ja Vuoden tuote -palkintoja, tunnustaen sekä niiden toiminnallisuuden että suunnittelun.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Skross MUV World Adapter Yli 220 maata + 4xUSB + Suojapussi