Suojavisiiri, Kasvovisiiri, Face Shield Protective, Vihreä

5.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Suojavisiiri, kasvovisiiri, kasvosuojain kasvoille roiskeita ja pisaroita vastaan. Suojavisiiri silmien ja kasvojen suojaksi. Antaa erittäin hyvän lisäsuojan pisaroita ja roiskeita vastaan. Lisä suojaa, turvaa voi lisätä käyttämällä hengityssuojainta visiirin kanssa. Käyttäjää ja potilasta suojaava kirkkaasta muovista valmistettu visiiri estää pisaroiden ja roiskeiden leviämistä. Yksi koko sopii kaikille käyttäjille elastisella nauhalla tapahtuvan kiinnityksen vuoksi. Vaahtomuovireuna.

Visiirin kanssa pystyt lisäksi käyttämään hengityssuojainta, hengitysmaskia vaivatta, täten saaden lisäsuojaa.

Kasvovisiiri on kevyt käyttää ja ottaa mukaan toimistoon, junaan, bussiin, ostosmatkalle, työpaikalle, autoon, lomalle, mökille jne.

Suojaa roiskeita ja pisaroita vastaan.

Kiinnitetään vetämällä leveä kuminauha pään ympäri.

Otsaa vasten on pehmeä ja miellyttävä vaahtomuovi, jotta tuote ei hierrä.

Koko L32cm x K22cm

Materiaali PET-muovia

Väri vihreä

Standardisoitu malli

EU -sertifikaatti RoHS Directive 2011/65/EU; (EU) 2015 /863, EN166

Hygienia tuotteilla ei palautusoikeutta.

Kasvovisiiri tarjoaa erinomaisen suojan roiskeita vastaan. Poista visiirin etuosasta suojaava kalvo ennen käyttöä.
Visiirin käyttö-ominaisuudet:

-Selkeä näkyvyys, kiertää kasvot laidasta laitaan, sivusuojattu. Pehmustettu pannan etuosa ja joustava kuminauha takana pitää visiirin tukevasti paikallaan. Kevyt ja mukava käyttö, ei paina. Puhdistus erittäin pehmeällä hiukan kostealla liinalla. Visiirillä optimaalinen korkeus, ei häiritse työskentelyä.

Vertaa

Käyttäjää suojaava kirkkaasta muovista valmistettu kevyt visiiri, kasvovisiiri, face shield estää pisaroiden ja roiskeiden leviämistä. Yksi koko sopii kaikille käyttäjille elastisella jousto nauhalla tapahtuvan kiinnityksen vuoksi. Suojavisiirissä pehmeä ja miellyttävä vaahtomuovireuna sisäpuolella, joten erittäin miellyttävä kantaa. Suoja visiiri Täysi visiiri Avattava läpinäkyvä visiiri Suojalasit Pölynkestävä pölytiivis Roisketiivis, Roiskesuoja. Suojavisiiri suojaa kulmakarvojen yläreunasta aina leukaan saakka. Pitää kasvot, silmät, nenän ja suun puhtaana pölyltä ja nesteroiskeilta. Joustava ja pehmustettu otsapanta vaahtomateriaalia, jonka avulla visiiri istuu hyvin ja mukavasti pitkäaikaisessa käytössä. Kasvovisiirit auttavat vähentämään suoraa kosketusta nesteiden ja muun tyyppisten ilmassa olevien pisaroiden kanssa. Tämä korkealaatuinen kasvosuoja on valmistettu vahvasta PET-materiaalista ja siinä on säädettävä päähihna istuvuuden takaamiseksi. Tätä ratkaisua voidaan käyttää useita kertoja ja se sopii moniin ympäristöihin, ja normaaliin, päivittäiseen käyttöön. Kirkkaat visiirit kasvojen suojaksi 100% suomalaisesta verkkokaupasta! Visiiriä löytyy varastostamme heti toimitukseen! Palvelemme yrityksiä sekä kuluttajia. Tämä kevyt suojavisiiri on suunniteltu erityisesti asiakaspalveluun, myyjien, hoiva-alan tms ammattikäyttöön ja on kymmenien toimistojen, myymälöiden ja hoivakotien käytössä. Suojavisiiri on varustettu vaahtomuovisella ja tarpeeksi paksulla otsapehmusteella, jotta se toimii myös silmälasien kanssa. Kiinnitys pään ympäri leveällä kuminauhapannalla. PET muovinen, ohut suojalasi on käsitelty huurtumista vastaan. Halvat ja edulliset visiirit, suojamaskit turvallisesti meidän verkkokaupasta nopealla toimituksella.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suojavisiiri, Kasvovisiiri, Face Shield Protective, Vihreä