Suomen lippu pöytämalli, Matkalahja, Tuliainen, Kokoontaittuva

11.95

8 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ulkomaan Suomi ystävälle lahjaksi? Tulossa ulkomaisia vieraita? Matkalle tuliaiseksi, muisto Suomesta. Suomen lippu pöydälle.

Suomen lippu pöytämalli sopii niin lahjaksi tai illallispöytää koristamaan, tai ulkomaanystävälle tai ulkosuomalaiselle kirjahyllyä koristamaan, vaikka omaan kotiin juhlistamaan itsenäisyyspäivää!

Kevyt ja helppo pakata mukaan. Kompakti. Muovia.

SUOMEN LIPPU PÖYTÄMALLI. FINNISH FLAG WITH BASE.

Lipun koko 21 x 14 cm.
Tanko korkeus 34 cm ja jalan halk. 6,6 cm.
Polyester lippu, kevytmuovi jalusta, Muovi .

(Jalusta kuvasta poiketen hopea kulmikas, tangon pää kultainen)

Kompakti koko. 3-osainen. (Jalka, tanko, lippu).

Flag size: 21 x 14 cm
Height 34 cm and leg diam. 6,6 cm.
Polyester fabric, Plastic bottom, Plastic pole.

Vertaa

Monen ulkosuomalaisen, ulkomaanvieraan tai Suomalaisenkin kodista löytyy kirjahyllystä tai vitriinistä perinteinen pöytämallin Suomen lippu. Se nostetaan joka itsenäisyyspäivänä juhlapöydän tähdeksi tai silloin kun tulossa ulkomaanystäviä kylään. Usein Suomen lippu pöytämalli viedään ulkosuomalaiselle tai ulkomaan Suomi ystävälle lahjaksi. Kaunis sinivalkoinen Suomen lippu ruokapöydässä tai kirjahyllyssä muistuttaa siitä, että asukkaat arvostavat ja kunnioittavat itsenäistä ja rakasta Suomea ja haluavat arvostuksen kotimaatamme kohtaan näkyvän myös sisustuksessa. Löytyykö sinun kodistasi tai ulkomaanystäväsi kodista perinteinen Suomen lippu?

Juhlavan itsenäisyyspäivän kattauksen kruunaa kaunis ja ylväs Suomen lippu joka loistaa puhtaalla sinivalkoisella värityksellään tuoden kattaukseen ja ruokapöytään arvokkuutta sekä tunnelmaa. Suomen lippu pöytämallissa lipputangon runko on kevytmuovia. Itse lippu on materiaaliltaan kestävää ja jämäkkää polyesteriä. Small Finland desk table flag with plastic base pole.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suomen lippu pöytämalli, Matkalahja, Tuliainen, Kokoontaittuva