TSA lukko, turvalukko, riippulukko, numerolukolla

14.95

2 varastossa

TSA riippulukko, numerolukko turvaa matkalaukkusi, matkatavarasi. Lukitse niin matkalaukku, reppu tai käsilaukku, ehkäiset varkauksia matkoillasi. Tarkista että laukkusi mahdollistaa Tsa lukon käytön.

TSA-järjestelmän turvalukko, matkalaukkulukko, matkatavaralukot voidaan avata tarvittaessa turvatarkastusta varten ilman matkustajan koodia eikä lukkoa tarvitse murtaa. (TSA = Transportation Security Administration).

Mm. Usa:han matkustaville, lentokentän turvatarkastajilla oikeus tarkistaa matkalaukun sisältö, vaikka laukun omistaja ei ole paikalla.

TSA hyväksymättömät lukot murretaan tarvittaessa auki turvatarkastuksen sattuessa.

Väri Punainen

Aseta itse numerolukko sarja ja laita se myös muistiin.

Leveys 30 mm, sangan sisämitat 13 x 20 mm, ø 3 mm.

Vertaa

Matkalaukun lukko, Repun lukko. Tsa lukko. Klassinen Tsa yhdistelmälukko. Kiinnitä Combi Lock matkalaukkuun, reppuun ja ole varma, että matkatavarasi ovat suojattuja. 3-valitsimen yhdistelmä numerolukko yhdistelmä on helppo asettaa ja antaa sinun valita oman salakoodisi, joka mahdollistaa vain valtuutetun pääsyn lentokenttien turvatarkistuksissa. Kirkkaanvärinen helpon tunnistamisen vuoksi. TSA: n hyväksymä ja lentoyhtiön turvallisuus voi tarkistaa laukut vahingoittamatta lukkoja.

TSA RIIPPULUKON KÄYTTÖ-OHJE

Uusi TSA yhdistelmälukko on esiasetettu avautumaan 0-0-0 (vaikka valitsimet saattavat sijaita muilla numeroilla).
Käännä valitsimia ja kohdista lukon numerot arvoon 0-0-0, jotta ne näkyvät selvästi ”ikkunoiden” sisällä.
Vedä riippulukon ”lenkki” ylös ja käännä sitä 90° vastapäivään. Kohdista lenkkikahva lukkorungon kyljessä olevan loven kohdalle. Nollaa sitten yhdistelmä painamalla kahva kokonaan alas, pitämällä sitä kiinni ja kääntämällä valitsimia. Valitse oma numeroyhdistelmäsi, muista se ja kirjoita tarvittaessa ylös muistilapulle.
Palauta lukon lenkki/kahva takaisin alkuperäiseen asentoon. Henkilökohtainen yhdistelmäsi on nyt käyttövalmis.
Kuvallinen ohje TSA -riippulukon numeroyhdistelmän asettamiseksi, löytyy verkkosivuiltamme blogistamme.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

TSA lukko, turvalukko, riippulukko, numerolukolla