Käsilaukun järjestelijä, Organizer, Lisätila organisaattori

16.95

1 varastossa

Laadukas laukunjärjestäjä. Tällä innovaatiolla järjestelet saat laukkusi pysymään järjestyksessä. Kätevä laukun organisoija pitää laukkusi sisällön kurissa.

Organisoija pitää hygieniatuotteesi ja kosmetiikkasi järjestyksessä ja helposti saatavilla matkan aikana. Monikäyttöinen organisoija sopii täydellisesti lyhyille matkoille, työmatkoille, retkeilyyn ja muihin tarpeisiin.

Väri:Punainen

Vertaa

Käsilaukun sisäjärjestelijä on kätevä lisävaruste, joka auttaa pitämään laukussa olevat tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Se on eräänlainen laukku laukussa – pehmeä tai jämäkämpi sisätasku, jossa on monia erillisiä osastoja ja taskuja eri tavaroille, kuten puhelimelle, lompakolle, avaimille, meikeille tai kynille. Sisäjärjestelijä tekee laukun sisällön hallinnasta helpompaa ja nopeuttaa tavaroiden löytämistä.

Se voi myös suojata käsilaukkua kulumiselta, koska järjestelijän käyttö vähentää laukussa olevien tavaroiden liikkumista ja hankausta. Lisäksi, jos vaihdat usein laukkua, sisäjärjestelijä helpottaa siirtoa laukusta toiseen, koska koko sisältö siirtyy järjestelijän mukana.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Käsilaukun järjestelijä, Organizer, Lisätila organisaattori