Automatkoilla järjestelijät, organisaattorit luo turvallisuutta ja mukavuutta

Automatkoilla voi olla vaikeaa pitää auton sisätila puhtaana ja järjestyksessä. Sotkuisten lasten, lemmikkien ja matkustajien matkatarvikkeita voi kadota istuinten väliin tai putoilla lattialle. Loistava ratkaisu automatkoille on takaistuimen järjestelijä, organisaattori.

Järjestelmällisyys automatkalla kasvattaa liikenneturvallisuutta

Se on useista taskuista ja säilytyslokeroista koostuva järjestelijä johon mahtuu ruokaa, juomapullot, leluja, paperipyyhkeet, tabletteja, älylaitteet, ipadit, koirien jätepusseja ja paljon muuta. Järjestelijällä ajoneuvosi pysyy siistinä koko automatkan ajan, lisäksi eivät lasten kuraiset kengät likaa etuistuinten selkäosia.

Ennen ja jälkeen kuva.

Miksi ostaa automatkalle takaistuimen järjestelijä?


Vältä häiriötekijöitä ajon aikana. Kun tavarat on säilytetty oikein, matkustajat voivat löytää ne nopeasti ja helposti ilman, että he tarvitsevat apua vesipullon, nenäliinojen tai muiden esineiden löytämisessä. Pääset eroon sotkusta, ja automatkan päätyttyä siivouksesta. Tämä on erityisen tärkeää, jos sinulla on lapsia. Heidän lelunsa, nallet, juomapullot , vaipat ja muut tarvikkeet voivat helposti riistäytyä hallinnasta, jos ne jätetään ilman valvontaa ajoneuvon takapenkille. Etenkin automatkoilla vaaratilanteissa äkkijarrutuksissa, tavarat saattavat lennelleä autossa holtittomasti.


Estä roiskeet, läikkymiset. Monissa takaistuimen järjestelyissä on tilaa vesipullolle, juomakupilla tai muille juomille. Tämä antaa matkustajille mahdollisuuden juoda juomansa rauhassa, ilman että juomapullo laitetaan jalkojensa väliin tai viereen istuimelle, jossa ne läikkyvät istuimille sekä vaatteille.


Pidä istuimet puhtaina. Auton järjestäjälokerikko estää lapsesi kenkiä likaamasta selkänojia. Jos haluat pitää ajoneuvosi puhtaana kuraisista, märistä jalanjäljistä, järjestäjät voivat auttaa. Helposti otettavissa matkatarvikkeet käyttöön pysähtymättä. Auton selkänojan järjestäjä sopii erinomaisesti pienten ja suurten matkatavaroiden säilyttämiseen. Täten matkatarvikkeet ovat yhdessä helposti saavutettavassa paikassa sen sijaan, että ne olisivat autosi tavaratilassa tai tavaratilassa. Täten ei tarvitse aina pysähtyä levikkeelle noutamaan matkatarvikkeita
peräkontista.


Organisointi. Liikematkalla, työmatkalla autoillessa järjestelijän avulla säilytät esim tietokone, ipad tarvikkeet yhdessä paikassa, josta ne on aina helppo löytää. Tai työmatkoilla esittelemiäsi tuotteita tai näytteitä voi kivasta säilyttää helposti järjestelijässä. Järjestelijä sopii myös teknikoille, asentajille, jotka tarvitset pientarvikkeille säilytystilaa. Myös matkoilla tarvittavat asusteet, tekstiilit mahtuvat kivasti järjestelijään.

Matkusta turvallisesti

Auton selkänoja järjestelijöitä saa myös keinonahkaisena.


Jos ajoneuvosi on sotkuinen ja matkatarvikkeet hujan hajan, se voi olla turvallisuusriski. Jos painat jarrua voimakkaasti tai käännyt nopeasti välttääksesi tiellä olevan esteen, matkustamossa lentävät esineet voivat olla vaarallisia autossa matkustajille. Säilytä matkatavarat sen sijaan auton istuimen selkänoja järjestelijässä.


Löydä asiat nopeasti. Paras takaistuimen järjestäjä sisältää kaiken tarvitsemasi autotarvikkeet yhdestä paikasta. Auton istuimen järjestelijä sopii myös autotarvikkeiden säilytykseen. Sinun ei enää tarvitse etsiä jääkaavinta, autoharjaa tai pienvaraosia autostasi, koska ne sijaitsevat kätevästi yhdessä paikassa ja vielä auton sisätiloissa.


Luo lisää tilaa. Parhaat autojärjestäjät tekevät ajoneuvosi sisusta puhtaaksi ja
siistiksi. Matkustajien ei tarvitse työntää tavaroita sivuun istuimella tai
lattialta matkustaakseen mukavasti.

TILAA JÄRJESTELIJÄT JA ORGANISAATTORIT AUTOMATKALLE TÄÄLTÄ.

Suosituimmat autotarvikkeet automatkalle löydät täältä.

Lomat lähestyvät. Valmistaudu lomalle, lue ilmainen opas täältä.

Triptek.eu verkkokaupasta löydät satoja mukavuustuotteita ja autotarvikkeita sinunkin automatkallesi!

Päävalikko