Pakettiautoteltat ja markiisit karavaanimatkailun tulevaisuus?

Jos olet harrastanut retkeilyä-, karvaanari elämää sekä matkailua jo jonkin aikaa, olet todennäköisesti nähnyt monia parannuksia koskien caravan- ja camping tarvikkeita.


Nopea katsaus karvaanitarvikkeiden valikoimaamme osoittaa, että innovatiiviset caravan tarvikkeet on suunniteltu käyttämään olemassa olevaa tilaa mahdollisimman tehokkaasti myös pakettiautoissa. Retkeilyautojen ja telttojen suunnittelijat etsivät jatkuvasti tapoja parantaa mm pakettiauton matkailu-ominaisuuksia mukavuuden, tyylin ja tilankäytön parantamiseksi, mikä tekee vapaa-ajan elämästämme hieman parempaa. Tarkka suunnittelu antaa pakettiautoille tehokkaampaa käyttöä, kuin pelkästään tavarankuljetukseen.

Eurotrail Silverstone teltta


On kuitenkin yksi asia, jota he eivät voi muuttaa. Tilaa on kaikki mitä on, ja valitettavasti kukaan ei ole vielä onnistunut luomaan pakettiautoa, joka olisi sisältä isompi pakettiauto. Onneksi yksi tapa laajentaa asuntovaunuasi on
käytettävissä ilman ajan ja tilan lakeja. Pakettiautoihin sopivat teltat, katokset ja markiisit ovat erinomainen lisä
matkailu- ja retkeilyvarusteihisi. Se laajentaa pakettiautojen käytännöllisyyttä sekä lisää asuintilaa, oleskelutilaa sekä tekee loistavan varjopaikan aurinkoisille päiville.


Jos haluat lähteä pakettiautosi kanssa retkeily- tai matkailuseikkailulle ja haluat muuttaa pakettiautosi retkilyautoksi edullisesti, on pakettiautoihin sopivat lisätila teltat sinun valintasi. On otettava huomioon muutamia seikkoja ennen pakettiautoteltan, katoksen hankintaa. Plussat. Vapaasti seisova vai ei? Ilmatäytteiset vai tangolliset
kehikot? Tässä on joitain tietoja ja ohjeita, jotka auttavat sinua katoksen, teltan hankinnassa.

Eurotrail Cruiser takateltta

Markiisit, katokset sekä teltat paketti- ja retkeilyautoon


Markiisi, teltta tai katos ostokseesi sopivan vaihtoehdon valinta kulkee käsi kädessä käyttötarkoituksen kanssa. Tässä esittelemme muutamia: Vapaasti seisova pakettiautoteltta; vapaasti seisovat teltat ovat telttoja, jotka seisovat itsenäisesti ilman kiinnitystä ja ovat siksi ”pakettiautosta riippumattomia”. Ne tarjoavat suurimman joustavuuden, koska ne mahdollistavat ajoneuvon ajamisen pois ja voivat helposti jäädä leirintäalueelle päiväretkien ajaksi ilman pystytystä tai purkamista. Sitten ne yksinkertaisesti liitetään uudelleen ajoneuvoon vetoketjujärjestelmän avulla. Telttoja, jotka eivät ole vapaasti seisovia, ei voida pystyttää ilman kannakkeita. Niiden on oltava kiinteästi kytkettynä ajoneuvoon.

Eurotrail Hockenheim kylkiteltta


Ilmatäytteinen pakettiautoteltta vs. tangollinen teltta

Ilmatäytteiset markiisit ja teltat ovat retkeily-ja matkailua-alan tulevaisuus: ne ovat enimmäkseen vapaasti seisovia, kevyitä, niiden pakkauskoko on pieni ja niille on ominaista helppo käsiteltävyys. Ne koostuvat ns ilmaletku järjestelmästä, joka on vähän samanlainen kuin polkupyörän kumi, ne täytetään sähkö- tai käsi/jalkapumpulla. Koska ne voidaan kiinnittää maahan kiristysköysien avulla, ne tarjoavat yhtä paljon tukea kuin tangolliset markiisit.
Yksinkertainen asennus säästää aikaa, koska pylväät puuttuvat, antaa pakettiautoosi tilaa sekä vähentää painoa.

Perinteiset tolpilla- ja tangoilla pystytettävät teltat nauttivat edelleen suurta suosiota – painoon, rakenteeseen
ja kuljetukseen liittyvistä haitoista huolimatta, koska niitä pidetään kestävinä ja niillä on hyvä tuki. Pylväitä, tolppia on saatavana eri malleina, useimmiten alumiinista. On kuitenkin olemassa myös halvempia lasikuitupylväitä, erityisen lujia hiilipylväitä tai galvanoituja teräspylväitä. Retkeily- ja pakettiautotelttojen koko vaihtelee tyypistä riippuen.

Eurotrail San Marino sivuteltta

Mitä etuja retkilyautoteltasta, pakettiautoteltasta on?
Ehkä tarvitset vain lisää tilaa tai lisäsuojaa?

Ehkä pitkien jalkojen puristamisesta matkailuautosi ahtaan aamiaispöydän alle on tullut ongelma, joten
olet kasvanut ulos retkeilyautostasi. Pakettiautoteltan lisääminen leirintäalueella ajoneuvoosi merkitsee eri asioita eri karavaanarille. Mutta tässä on joitain plussia, joilla ne voivat parantaa matkailuauto sekä camping kokemustasi.


Ylimääräinen makuutila. Jos kaikille on vaikea saada kunnollinen makuuupaikka ja saada pää tyynylle pakettiautossa tai jos kaverit haluavat liittyä kanssasi osan matkaasi, etuteltta tarkoittaa, että sinulla on ylimääräistä tilaa tarjolla.
Vaihtoehtoisesti, jos lapset haluavat paeta vanhempia nukkumalla pakettiauton ulkopuolella teltan alla, voit täten nauttia hiljaisista yöunista samalla kun sinulla on mahdollisuus pitää heitä ainakin osittain silmällä.

Vapaasti seisovat teltat

Lisää säilytystilaa. Kun sinulla on enemmän tilaa, voit säilyttää enemmän matkavarusteita. Kukaan ei halua kompastua toistensa päälle etsiessään tavaroita. Hieman ylimääräistä tilaa isojen tavaroiden sekä retkeilyvarusteiden säilyttämiseen vapauttaa enemmän tilaa pakettiauton sisällä ja tekee pakettiauton kanssa matkustamisesta yleensä helpompaa. Lisää säilytystilaa tarvitaan aina matkaillessa.

Ylimääräinen oleskelutila. Asuntoautot voivat olla ahtaita parhaimmillaan, mutta vapaasti seisova teltta tarjoaa erinomaisen paikan rentoutua, pukeutua, ruokailla, kokkailla tai jopa vain viettää aikaa sateen saapuessa. Olemme jopa kuulleet ihmisten muutavan ne tarpeen tullen suihkuiksi. Pointti on, että ne ovat joustavia ja vettähylkiviä. Joten mitä tahansa haluat muokata tästä teltan tarjoamasta uudesta lisätilastasi, ole rohkeasti luova. Käytä vaikka barbeque tai oluttelttana?

Eurotrail Pisa kylkiteltta,etuteltta

Joustavuus & ajamisen/siirtymisen helppous. Koska ns siirrettävät/ajettavat teltat ovat vapaasti seisovia, voit nauttia kaikesta ylimääräisestä tilasta ja silti irrottautua siitä nopeasti vain ajamalla pois, jolloin sinulla on enemmän aikaa käyttää pakettiautoasi päiväretkille, kauppareissuille. Ne tarjoavat myös oleskelutilan kaikille perheen jäsenille, jotka jäävät leirintäalueelle, kun olet pakettiautollasi kaupassa tms.

Lisämukavuutta, viileyttä, ilmasta riippumatta. Kiinnittämällä, integroimalla telttasi pakettiautoosi, ajoneuvoosi luot yhden suuren, toisiinsa yhdistetyn asumiskelpoisen tilan, jossa on viileä ilmastoitu tila myös sateisella säällä. Toisaalta, kun on kuuma, voit jättää pakettiauton oven auki yöksi, jotta ilma kiertää ja pysyy viileänä, mutta silti saat mukavan suljetun turvallisen tilan tunteen.

LAADUKKAAT EUROTRAIL PAKETTIAUTOTELTAT JA RETKEILYAUTOTELTAT VERKKOKAUPASTAMME!

eurotrail teltta valikoiman näet tästä linkistä.

Lue myös muut karavaani aiheiset blogimme täältä.

Päävalikko