Pirkkalan lentoasema palvelee yhä paremmin matkustajia, kansainvälisten lentojen tarjonta kasvaa

Pirkkalan lentoaseman palvelut kasvavat. Kansainvälinen matkustajaliikenne Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on vilkasta, ja kansainvälisen liikenteen matkustajamäärissä mitattuna lentoasema onkin Suomen toiseksi vilkkaimpia. Lomalentojen matkanjärjestäjät järjestävät Pirkkalan lentoasemalta useita suoria lentoja loma-kohteisiin. Seuraavat matkanjärjestäjät tarjoavat lentoja Pirkkalan lentoasemalta; Tjäreborg, Aurinkomatkat, TUI, Apollo sekä Nazar, Matkapojat, Ikaalisten matkatoimisto ja Aventours.

AirBaltic lentää useaan Euroopan kohteeseen Pirkkalan lentoasemalta.

Kansainväliset yhteydet Keski-Eurooppaan suoraan Tampere Pirkkalasta

Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lennät 7 Euroopan kohteeseen ja jatkoyhteyksillä kaikkialle maailmaan helposti sekä nopeasti. Pirkkalan lentoasema on helposti saavutettavavissa Tampereen keskustasta. Matka Tampereen keskustasta turvatarkastukseen kestää vain puolisen tuntia.

Reittilentoja Pirkkalan lentoasemalta
-Lontoo, Englanti, Ryanair
-Riika, Latvia, AirBaltic
-Kööpenhamina, Tanska, AirBaltic
-Munchen, Saksa, AirBaltic
-Malaga, Espanja, AirBaltic
-Amsterdam, Hollanti, AirBaltic
-Helsinki, Suomi, Finnair

LENTOLAUKUT, MATKALAUKUT & LENTOREPUT MATKALLESI TILAA TÄÄLTÄ!

Pirkkalan lentoaseman muita palveluja

Kokoushuone Ratina, Tampere-Pirkkala, 16 hlön kokoushuone, Terminaali 1:ssä, kokoustekniikalla, mm 80-tuumainen TV-näyttö. Kokoushuone Näsi 2krs, 10 hengen kokoustila, kokoustekniikalla. Airside Cafe -kahvilassa lähtevien lentojen asiakkaita aamuvarhaisesta klo 4.15 alkaen. Tarjolla virvokkeita, makeisia, kahvilatuotteita ja matkamuistoja. Mukaan voitte ostaa alkoholittomia juomia matkaevääksi.

Tampere Pirkkala lentoasemalta saa aamun aikaiset matkustajat kahvia ja leivoksia Airside Cafe kahvilasta.

Suomen Posti. Postilaatikko on kaikkien Pirkkalan lentoasemalla asioivien käytettävissä.

Finavian ilmainen wi-fi kaikilla lentoasemilla, myös Pirkkalan lentoasemalla kaikkien matkailijoiden käytössä. Voit surffailla myös Pirkkalan lentoasemalla ilmaiseksi. Langattomanverkon käyttö on helppoa, sillä kirjautumiseen ei tarvita erillisiä tunnuksia. Löydät Finavian netin laitteesi langattomien verkkojen listasta nimellä ”Free Wi-Fi for you by Finavia”.

Maksullinen talvivaate säilytys Pirkkalan lentoasemalla on mahdollista matkasi, lentosi ajaksi. Pirkkalan Lentoasemalla on mahdollista ostaa loman ajaksi talvivaatteiden säilytyspalvelu terminaali 1. infosta.

Pirkkalan lentoaseman pysäköintikartta, pysäköinnin voi maksaa parkkisovelluksella.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman pysäköinti

Lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta. Voit valita parkkipaikan joko hinnan tai sijainnin mukaan. P1-paikoitusalue sijaitsee terminaali 1:n edustalla ja P2-alue terminaali 2:n edustalla. P3 on hinnaltaan edullisin ja sijaitsee noin 300 m päässä 1. terminaalista. Ajoneuvon pysäköinnin lentoasemalla voi maksaa parkkisovelluksilla. Maksutapa sujuvoittaa matkantekoa, kun puomeja, lipukkeita tai jonotusta maksuautomaatille ei enää tarvita. Parkkisovellukset ParkMan, EasyPark ja
Moovy ovat jo vuosia olleet käytössä kaupungin kadunvarsipysäköinnissä

TARVITSETKO VINKKEJÄ HELPOTTAMAAN MATKALAUKUN LENTOLAUKUN PAKKAAMISESSA?

LUE ILMAISET VINKIT JA OHJEET TEHOKKAASEEN MATKAPAKKAAMISEEN TÄÄLTÄ!

Päävalikko