Triptek.eu mukana tukemassa maastopyöräilyä, retkipyöräilyä MTB retki 2021 tapahtumassa Keuruulla.

Triptek.eu verkkokauppa oli mukana tukemassa viime viikonlopun pyöräily MTB retki 2021 tapahtumassa Keurusselän liikuntapuistossa, Keuruulla!

Aurinkoinen päivä suosi tänä vuonna maastopyöräilijöitä ja retkipyöräilijöitä upeissa Keuruun maisemissa. Retkipyöräilyllä, maastopyöräilyllä on tärkeä rooli lukuisten suomalaisten ulkoiluharrastuksissa, täten Triptek.eu verkkokauppa haluaa olla aktiivisesti tukemassa maastopyöräily harrastusta. Pyöräily on mitä parhaimmassa muodossa myös matkailua, on kyseessä sitten työmatka, pyöräilyloma tai matka, maastopyöräily retki. Moni meistä harrastaa matkoillaan pyöräilyä, on sitten matkakohteessa kaupunkipyöräilyä tai aurinkolomilla retki- tai maastopyöräilyä.

MTB Retki maastopyörätapahtuma on kolmen kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla. Tapahtuma järjestettiin historiallisesti ensimmäisen kerran tänävuonna Keuruulla, v 2022 tapahtuma järjestetään Petäjävedellä, jota myös tukemassa Triptek.eu verkkokauppa. MTB Retken tapahtuma sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin maastopyöräharrastajalle. MTB Retki on kolmen kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma Keuruulla, Petäjävedellä ja Multialla. MTB Retki tapahtuma 2021 järjestetään Keurusselän liikuntapuistossa. Tapahtuma on aloittelija ystävällinen teknisesti helpon reittinsä ansiosta. Tapahtuma on jatkumoa jo 90-luvulla perinteisesti järjestettyä Läntisen Keski-Suomen Pyörärinki tapahtumaa. Tarkoituksena on saada palautettua pyöräilytapahtuma sen alkuaikojen loistoon sekä tuoda tapahtuma 2020-luvulle maastopyöräilyn muodossa ja näin saadaan elämyksellinen maastopyöräkokemus kaikille kuntotasosta riippumatta. Triptek.eu verkkokaupalle oli kunnia tukea iloista ja aurinkoista ulkoilutapahtumaa maastopyöräilyn muodossa.

Triptek.eu on jo yli 10 vuotta asiakkaitaan palvellut Suomalainen verkkokauppa, joka on matkatarvikkeillaan sekä matkatavara tuotteillaan keskittynyt helpottamaan lomamatkustajien, automatkailijoiden, työmatkailijoiden, liikematkustajien, aktiivilomailijopiden ja muiden jokapäiväisten matkailijoiden, lomailijoiden liikkumista. Lomasi tai matkasi tyypistä riippumatta, meiltä löydät mm autolomalle, työmatkalle, kotimaanlomalle, aurinkolomalle, kaupunkilomalle innovatiiviset, keveyt, turvalliset sekä osittain kierrätettävät matkatuotteemme, lomatarvikkeet ja
matkailuvarusteet on luotu tekemään matkastasi ja lomastasi sujuvamman, keveymmän ja
turvallisemman.

Lue lisää uutisesta www.ksml.fi, www.suurkeuruu.fi

https://www.suurkeuruu.fi/elamanmeno/art-2000008288297.html

https://www.suurkeuruu.fi/elamanmeno/art-2000008306928.html

http://www.petajavesilehti.fi

Keuruun vapaa-aika palvelut

Lisätietoja MTB retki tapahtumasta:

www.mtbretki.fi tai www.facebook.com/mtbretki

https://www.facebook.com/mtbretki

https://www.facebook.com/Triptek.eu

Verkkokauppamme: www.triptek.eu

Päävalikko