Triptek.eu-verkkokauppa valitsi Kiri Digitalin hakukoneoptimointi- ja Google Ads -markkinointikumppaniksi

kiri digital ja triptek

Suomen johtava matkatarvikkeiden verkkokauppa Triptek.eu on solminut laajan yhteistyösopimuksen Digimarkkinointiyritys Kiri Digitalin kanssa. Yhteistyö sisältää kattavan hakukoneoptimointi -ja Google Ads -markkinointipaketin. Sopimus kattaa myös monipuolisesti ja tehokkaasti optimoidun markkinoinnin teknisen hallinnan.

Triptek.eu-verkkokauppa palvelee innovatiivisilla matkatavaratuotteilla niin kotimaan kuin ulkomaan matkustajia. Triptek.eu-verkkokaupan matkatarvikevalikoima kattaa jo yli 6000 matkatuotetta / matkatarviketta, täten asettaen suureet haasteet vaativaan digimarkkinointiin. Hakukoneoptimoinnin ja Google Adsin toimivuus ovat kriittisessä asemassa, sillä Triptek.eu-verkkokaupalla on markkina-alueenaan koko Suomen matkailijamarkkinat. Triptek.eu-verkkokauppa on toiminut dynaamisesti verkkokaupassa jo vuodesta 2010. Triptek.eu-verkkokauppa on osallistunut myös menestyksekkäästi pk-yritysten KasvuOpen ohjelmaan v 2019.

Digimarkkinointi on perinteisesti ulkoistettu palvelumuoto Triptek.eu -verkkokaupassa. Kun verkkokauppa-alustamme vaihdettiin vuoden 2021 alussa, päätettiin myös markkinointipalveluja muokata siten, että ne vastaisivat paremmin uusiin digimarkkinoinnin haasteisiin. Ratkaisuna päätettiin kilpailuttaa koko digimarkkinointi, hakukoneoptimointi sekä Google Ads -mainonta. Kiri Digital osallistui markkinoinnin ulkoistuksen kilpailutukseemme kaikissa kolmessa em. kategoriassa ja voitti kilpailutuksen reilulla erolla, kertoo Triptek.eu verkkokaupan toimitusjohtaja Ossi Töysä.

Kiri Digital osoittautui monipuoliseksi ja osaavaksi kumppaniksi, joka pystyy tarjoamaan juuri niitä digimarkkinointipalveluja, joita Triptek.eu-verkkokaupan kuluttajarajapinnassa tarvitaan. Kiri Digitalin vahvuus kilpailutuksen kaikilla kolmella osa-alueella on Triptek.eu-verkkokaupan näkökulmasta erittäin myönteinen asia. Sopimuskumppanuus on osoitus Kiri Digitalin laaja-alaisesta osaamisesta ja kattavasta markkinointityökaluvalikoimasta, ja toisaalta se helpottaa markkinointia, sillä nyt Triptek.eu-verkkokauppa saa kaikki digimarkkinointipalvelunsa aidosti yhden palvelupisteen periaatteella. Nyt me pystymme fokusoitumaan kuluttajamarkkinointiin aiempaa helpommin ja tehokkaammin osaavan kumppanin avulla. Markkinoinnin keskittäminen on myös digimarkkinoinnin hankintastrategiamme mukaista, toteaa toimitusjohtaja Töysä.

Sopimus Triptek.eu-verkkokaupan kanssa vahvistaa Kiri Digitalin asemaa digimarkkinoinnin palveluntarjoajana. Kiri Digital on jo aiemmin tehnyt digimarkkinoinin ulkoistussopimukset useiden muiden verkkokauppayritysten kanssa menestyksekkäästi ja luotettavasti. Triptek.eu -verkkokaupan vaatimat osa-alueet markkinoinin kilpailutuksessa antoivat meille korkeat pisteet sekä lisäksi voiton kaikilla kilpailutuksen kolmella osa-alueilla, kertoo Kiri Digitalin Joni Heinonen. Yhteistyötä on tarkoitus laajentaa mahdollisesti myös muilla digimarkkinoinin osa-alueilla.

Lisätietoja: joni@kiridigital.fi sekä media@triptek.eu

www.triptek.eu ja www.kiridigital.fi

Päävalikko