Triptek.eu verkkokauppa vahvasti tukemassa liikuntaa ja maastopyöräilyä MTBretki 2022 tapahtumassa edistämässä aikuisten, lasten ja nuorten hyvinvointia.

PK-yrityksenä olemme aina ymmärtäneet työn ja vapaa-ajan välisen tasapainon merkityksen. Meille on tärkeää, että Suomalaiset aikuiset, lapset ja nuoret innostuvat liikunnasta ja saavat kipinän urheilulliseen elämäntapaan.

Triptek.eu verkkokaupalle sponsorointi merkitsee yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää molempien osapuolten liikunnallisia tavoitteita.

Yhteistyömme vuosittain Keski-Suomessa järjestettävä MTBretki 2022 maastopyöräilytapahtuman kanssa on kestänyt sen historian alusta alkaen. Vuonna 2022 MTBretki maastopyöräilytapahtuma järjestetään Taipaleen tilalla, Petäjävedellä, osoitteessa; Taipale 20, 41900 Petäjävesi 18.06.2022 klo 10.00 startti.

MTBretki pyöräilytapahtuma sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin maastopyöräharrastajalle. MTBretki on Keuruun, Petäjäveden ja Multian kunnan alueella vuosittain kiertävä maastopyörätapahtuma, joka on aloittelija ystävällinen sekä hiukan vaativammallekin maastopyöräilijälle. Vuonna 2022 tapahtumassa on valittavana kaksi eri reittivaihtoehtoa, helpohko ja vaativampi kokeneemmille.

Reitti A on haastavampi (kelistä riippuen) neljällä osittain kivikkoisella metsäpolku osuudella. Soratietä on suurin osa. Matkaa kertyy yhteensä noin 17 km. Reitti on merkitty punaisilla aurauskepeillä, joiden päässä on vihreä MTBretki logo ja nuoli oikeaan suuntaan.

Reitti B on teknisesti helpompi kahdella metsäpolku osuudella. Suurimmaksi osaksi reitti sisältää helpohkoja soratie/metsäautotie pohjia. Valmistaudu taluttamaan pyörää tarvittaessa. Reitin pituus on noin 17 km.

Molemmat reitit voi ajaa lävitse useamman kerran tapahtuma-aikataulun rajoissa. 

Tapahtuma on historiallista jatkumoa jo 90-luvulla perinteisesti järjestettyä Läntisen Keski-Suomen Pyörärinki tapahtumaa. MTBretki maastopyörätapahtuman vastuullisena yhteistyöjärjestäjänä on Petäjäveden Petäjäiset ry:n kuntoilujaoston pyöräilijät ja Keuruun Latu ry. Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen www.mtbretki.fi

Päävalikko