Parhaat retkikalusteet caravan lomalle asuntovaunuusi tai asuntoautoosi?

Eurotrailin monitoimiset ja kevyet retki- ja caravan kalusteet näyttävät oikean tavan kalustaa asuntovaunuja ja matkailuautoja niin niiden sisälle kuin etupihalle. Eurotrail karavaanari kalusteet hyödyntävät tilaa parhaalla mahdollisella tavalla sekä mukavuudella, käytännöllisyydellään ja tyylikkyydellään. Koska monet meistä ovat päättäneet lomailla lähempänä kotia kotimaassa tänä
vuonna, asuntovaunuista ja retkeilyautoista on tullut yhä suositumpia.

Eurotrailin monipuolisesta valikoimasta löydät lomallesi parhaat retkikalusteet.

Tilastojen mukaan yhä enemmän matkailijoita lomailee asuntovaunuissa ja matkailuautoissa joka vuosi, ja luku vain kasvaa. Matkailuautoja on rekisteröity v 2021 lähes 40 prosenttia ja vaunuja 60 prosenttia enemmän kuin vuonna 2019 eli ennen koronaa.
Olipa sinulla jo asuntovaunu, jota haluat viimeistellä, tai olet ostamassa unelmiesi matkailuautoa, nämä caravan- ja camping kalusteet auttavat sinua luomaan mukavan kodin poissa kotoa. Käytännölliset huonekalut ovat tärkeitä caravan- sekä camping matkalla.

Olkaamme realistisia, Pohjoismaissa hankitut asuntovaunut ja matkailuautot ovat yleensä pienemmän kokoluokan puolella. Mutta pienikin voi olla kaunista ja käytännöllistä, se on hyvä pitää mielessä huonekaluja ostettaessa caravan matkalle tai camping matkalle. Sinun on varmistettava, että se ei vain mahdu käytettävissäsi olevaan tilaan, mutta se ei myöskään vie tilaa liikaa tavaratiloissa, koska asuntovaunuissa, matkailuautoissa tai asuntoautossa tila on hyvin rajallinen.

Eurotrail Limoux on kokoontattuva ruokailupöytä setti, kevyt.

Kompaktit huonekalut ja monitoimiset ovat kevyitä

Yksi parhaista tavoista varmistaa, että caravan kalusteet eivät ole liian isoja tilaasi varten, on valita kompakteja retki- ja camping kalusteita. Jos käytät normaalisti vahvaa ja raskasta perinteistä ruokapöydän tuolia kotona ja olet tottunut siihen keittiössäsi. Taasen caravan ja camping lomalle on paras pieni kompakti jakkara, joka voidaan työntää pöydän alle, kun sitä ei käytetä tai jopa kokoontaittaa. Täten voit silti yhdistää perinteisen sohvapöydän asuntovaunun etu olohuoneeseesi, saatat haluta valita pienen pyöreän tai neliön tyylin perinteisen suorakaiteen muotoisen mallin sijaan. Eurotrail Limoux kokoontaitettavan ruokapöytä setin löydät täältä.

Eurotrail St.Barts retkikaappi, keittiökaappi on oiva apuväline retkikeittiöösi.

Kokoontaittuvat huonekalut ovat ystäväsi caravan lomalla

Kalusteisiin, jotka ovat säännöllisesti käytössä camping- ja caravan lomalla, kuten ruokapöydät ja istuimet, joita käytetään päivittäin, on tällöin kokoontaitettava huonekalu paras vaihtoehto. Nämä voidaan ottaa käyttöön nopeasti ja helposti tai taittaa kokoon lähtiessä, jotta se ei vie paljon tavaratilasta, säilytystilasta. Kokoontaittuva pöytä on täydellinen valinta, sillä jalat
taittuvat kokonaan ylös, mutta pöytätaso tarjoaa kevyen mutta laajan säilytysja laskutason. Yhdistä se kokoontaitettavan muovituolin tai jakkaran kanssa ja sinulla on täydellinen paikka ruokailla, seurustella ja tietysti pelata vaikka lautapelejä, lomalla kun ollaan! Tilaa retkikaapit apukeittiöösi täältä.

Eurotrail Peitit JR on kompakti kokoontaittuva tuoli lomallesi.

Matkusta kevyesti, travel light

On pari syytä pitää huonekalusi kevyinä asuntovaunussa tai matkailuautossa. Ensinnäkin liikuttelet kalusteita todennäköisesti usein – ulos ja peräkontiin jne. Olipa kyseessä sitten sen säilyttäminen, kun lähdet tielle, tai vain tilan uudelleen järjestely päivittäin sisä tai ulkotilassa. Kolmanneksi asuntovaunu, matkailuauto on loppujen lopuksi ajoneuvo, joten jos aiot ajaa sillä, mukanasi paljon painavia huonekaluja se vain lisää polttoaineen kulutusta, ei kovin ekologista. Tilaa Eurotrail retkituolit täältä.

Kompaktin tai taitettavan huonekalun valitseminen auttaa vähentämään painoa, mutta voit valita myös hieman kevyempiä materiaaleja. Yritä välttää huonekaluja, joissa metallijalkoja ja valitse sen sijaan alumiini jalat ja mahdollisuuksien mukaan ohuempi muovi pöytälevy. Saatat myös huomata, että jotkut puu- tai vanerikappaleet painavat vähemmän kuin massiivipuiset vastineensa. Pinottavat ja kokoontaittuvat retkituolit asuntovaunuihin tai sen ulkotilohin ovat säänkestäviä, eikä paina paljoa. Valitse ulkokäyttöön sopivat kalusteet, retkikalusteet, täten ne kestää sään eri vaihtelut.

Yksi karavaanilomien hienoista asioista on se, että voit viettää niin paljon aikaa ulkona! Jos sinulla on tilaa säästävät, pinottavat tai taitettavat tuolit, ne sopivat erinomaisesti ulkona istumiseen ja auringosta nauttimiseen sekä tietysti grillaukseen!

Kokoontaittuvat Eurotrail retkeily- ja aurinko tuolimme on valmistettu kevyestä alumiinista ja viimeistelty upealla vettähylkivällä istuinmateriaalilla. Katso koko retkikalusto, caravan kaluste mallisto täältä.

Päävalikko