Auton tavaratilan säilytyslaatikko, Järjestelijä auton peräkontti, Organizer

39.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Automatkoille tavaratilan järjestelijä, laatikko, peräkonttiin säilytyslaatikko, kokoontaitettava Caddy-säilytyslaatikko, laukku kannettava. Kokoontaittuva. Vettähylkivä.

Pidä ajoneuvo järjestyksessä ja säilytä tarvittavat matkatavarat, huoltotavarat, työvälineet, harrastusvälineet auton tavaratilan säilytyslaatikossa.

Työkalut ja matkatavarat pysyy paremmin paikoillaan säilytyslaatikossa. Sisältää seinäjakajan useille osastoille. Siellä on tarpeeksi tilaa vaikka vesipulloille, sähkötyökaluille, harrastuvälineille, auton huoltotarvikkeille, kemikaaleille ja muulle.

Sisältää kantokahvat ajoneuvon kuljettamiseen sisään ja ulos. Sijoita pienet lisätarvikkeet kyljessä oleviin verkkotaskutaskujen sisään tarvittaessa.

Asennus kestää sekunteja. Voidaan käyttää myös kodin sisällä tai autotallissa järjestämään tilaa.

Tuotteen ominaisuudet:

KESTÄVÄ JA KESTÄVÄ: Pohja vettähylkivä nailon / kumi sekä vahvat, seisovat sivut.
Valmistettu erittäin vahvasta kyljet 1680D Oxford-polyesteristä, kahvat vahvat.

HELPPO KÄYTTÄÄ: Avaa vain järjestäjä, ja sinulla on heti tilaa säilyttää ja järjestellä kaikki, mitä haluat pitää puhtaana ja organisoituna ajoneuvossasi, autotallissa. Kun et käytä, kokoontaita, kätevää!

Kätevästi säilytät ja järjestelet automatkalle mm elintarvikkeet, hätä- ja siivoustarvikkeet, urheiluvälineet, matka- ja takapenkkien tarvikkeet. Sopii myös pakettiauton tai kuorma-autojen tavarasäilytykseen työkaluille tms.

Koko: L400mm x P550mm x K260mm

Materiaali: Nylon Polyester Vettähylkivä

Väri: Koko musta (Kuvasta poiketen)

Vertaa

Monitoiminen taitettava auton järjestelijä, säilytyslaatikko automatkoille. Kestävä, vettähylkivä, suuri säilytyslaatikko henkilö-autoon, kuorma-autoon, pakettiautoon, maastoautoon. Auton peräkonttilaatikko, tavaratila järjestelijä, säilytyslaatikko. Car Trunk cargo organizer folding storage box case bag.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Auton tavaratilan säilytyslaatikko, Järjestelijä auton peräkontti, Organizer