Cabin Max Dortmund vetolaukku, trolley 52 l

79.95

Varasto loppu

Cabin Max Dortmund on tilava vetolaukku, matkalaukku, sen päälokero tarjoaa mahtavan 40 litran pakkaustilan.

Lisäksi sen tilava etutasku tarjoaa ylimääräisen 12 litraa tämän päälle. Teleskooppi vetokahva ja kantokahva.

Etutaskussa sijaitsee myös 3 sisätaskua, joista yksi on vetoketjulla ja mesh ulkopuoli.

Sisällä tärkein 40 litran lokerosta löydät perinteiset matkatavaroiden pakkaushihnat ja suuri mesh tasku, jonka jousto ulottuu koko pituus ja leveys suunnassa – ihanteellinen tasku matkatarvikkeille aikakausilehdistä, hiustuotteisiin, kaikkeen mitä tarvitset matkalla ja matkan aikana.

Ulkopuolisten kompressiohihnojen avulla voidaan leveyttä säädellä tarpeen mukaan, käsimatkatavara mittoihin tai check-in mittoihin.

Kevyt paino 2.25kg ja easy roll pyörät veto- ja kantokahvoineen, varmistaa kevyet siirtymiset lentokentillä ja lentokentille.

Koko: 56X40X25cm
Paino: 2,25 kg
Väri Musta harmaa
Materiaali: 600D Polyester

Vertaa

Jos etsit matkustamolaukkua, lentolaukkua, jossa on runsaasti tilaa. Sekä sopii silti suurten lentoyhtiöiden matkustajamatkatavaroille asetettuihin koko rajoituksiin, älä etsi kauempaa kuin Cabin Max Dortmund!
Suunniteltu Englannissa täyttämään lentoyhtiöiden käsimatkatavaroita koskevat vaatimukset koko rajoituksilla, joiden koko on 55x40x25cm. Dortmundin pääosasto tarjoaa erittäin vaikuttavan 55 litran matkalaukkua, joka on varustettu pakkaushihnilla. Pidä matkalaukkuja paikoillaan ja estä matkalaukkusi ja koko matkatavaroiden kattavan suuren verkotetun taskun tahattomia rypistymiä. Dortmundin ulkopinnassa on raskaat ulkoiset puristus- ja pakkaushihnat, jotka sopivat täydellisesti tiiviiseen pakkaamiseen lentolaukussa. Kun se on täynnä, tai yksinkertaisesti auttaa pitämään kaikki matkalaukkusi yhdessä.

Lisätiedot

Paino1.8 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Dortmund vetolaukku, trolley 52 l

79.95