Cooler, Tölkinjäähdytin, Neopreeni, Cooler sleeve Travel Holiday

6.95

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle, mökille, camping, caravan, retki jne neopreeni tölkinviilennin, tölkin jäähdyttäjä. Tölkki Jäähdytin virvoitusjuomatölkille tai oluttölkille, myös pulloille. Pitää viileän virvoitus- ja limonaadijuoman tai oluen kylmänä huomattavasti kauemmin.

Helppokäyttöinen, paina vain tölkki, pullo alas neopreeni taskuun ja se pitää kylmänä tehokkaasti, lisäksi vältyt kylmettämästä sekä kastelemasta käsiäsi. Pitää myös toisinpäin, eli pitää juomasi kuumana tarvittaessa. Voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, kierrätettävä materiaali.

Pitää virvoitusjuomapurkin kylmänä tavallista kauemmin. Aseta purkki paikalleen ja kylmä säilyy pitkään tölkissä. Tölkin Jäähdytin – Pitää juoman kylmänä pitkään tölkin eristävällä kotelolla. Toimii myös lämmön kanssa.

Pitää juomasi kylmempänä pitempään matkalla.

Väri Oranssi

Mitat (kokoontaitettuna): 13 x 10 cm

Materiaali: Neopreeni

Vertaa

Tölkki Jäähdytin virvoitusjuomatölkille tai oluttölkille. Pitää viileän virvoitusjuoman tai oluen kylmänä huomattavasti kauemmin. Paina vain tölkki tai pullo alas ja se pitää kylmänä tehokkaasti, lisäksi vältyt palelemasta ja kastelemasta käsiäsi. Pitää virvoitusjuomapurkin, olutpurkin kylmänä tavallista kauemmin.
Aseta juomapurkki paikalleen ja kylmä säilyy pitkään tölkissä. Tölkin Jäähdytin – Pitää juoman kylmänä pitkään tölkin eristävällä neopreeni kotelolla. Toimii myös lämmön kanssa samoin, eli pitää juomasi lämpöisenä.
Haluatko nauttia juomasi lämpöisinä tai kylminä? Tölkinjäähdyttimen avulla pidät tölkit viileinä ja juoma, neste nautinnon maksimaalisena! Neoprene can beer softdrink cooler.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cooler, Tölkinjäähdytin, Neopreeni, Cooler sleeve Travel Holiday