Vesitiivis suojapussi, Ulkoiluun, Matkalle, Waterproof pouch

7.95

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vedenkestävä suojapussi ulkoiluun, vaellukselle, lomalle, matkalle. Suojaa arvoesineitäsi vedeltä ja kosteudelta. Suojakotelo on erinomainen varuste mukaan uimarannoille, lomamatkoille, ja se on vedenkestävyytensä lisäksi myös likaa hylkivä.

-Kätevä säilyttää passia, rahaa, luottokortteja, matkalippuja tms

-Tupla vedenkestävät salvat

-Roiskesuojattu

-Läpinäkyvä

-Laukkuosan koko K 17,5 cm x 10 cm

-Kantonaru, kaulanaru

-Väri pink

Vertaa

Rantalomalla, matkalla, vaellukselle, ulkoiluun, on vedenpitävä kaulapussi aina tarpeellinen. Siellä voit säilyttää pieniä asioita joita et voi jättää vahtimatta rannalle, esim. luottokortit puhelimen, älypuhelimen ja rahaa. Vedenkestävä suojakotelo puhelimelle, soveltuu erinomaisesti esimerkiksi aktiivilomalle urheiluun ja kosteisiin tilanteisiin. Kosketusnäytöllistä puhelinta voi käyttää myös tämän ollessa pussissa. Vedenkestävä kotelo.

Vedenpitävä älypuhelimen säilytyspussi luotettavalla kaksoissulkumekanismilla. Kuljetus on helppoa mukana tulevan kaulanauhan ansiosta. Puhelimen näyttöä voidaan käyttää läpinäkyvän kosketuskalvon läpi. Pussin, kotelon läpinäkyvyyden ansiosta voit myös käynnistää puhelimesi kameran ja ottaa kuvia, ilman puhelimen poistamista pussista. Mobile Travel Money ID Documents Accessory Waterproof bag pouch.

Lisätiedot

Paino0.3 kg (kilogramma)

Päävalikko

Vesitiivis suojapussi, Ulkoiluun, Matkalle, Waterproof pouch