Matka vaateharja, Kokoontaittuva, Minikoko, Travel Cleaning Brush

4.95

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle aina tarpeellinen minikokoinen ja kokoontaittuva vaateharja. Sukujuhliin, syntymäpäiville, lakkiaisiiin jn matka?

Puhdistaa ylimääräiset karvat, hiukset ja langat vaatteistasi matkalla. Kompakti kokoontaittuva, taskuun, käsilaukkuun, autoon jne.

Väri: musta

Koko: 9,7 x 3,2 cm

Materiali: Abs muovi

Vertaa

Vaateharjalla puhdistat tehokkaasti hiukset, pölyt, irtolian tekstiileistä matkasi aikana. Staattinen vaateharja poistaa tekstiileistä pölyn, hilseen, eläinten karvat ja muun hienojakoisen irtolian. Perinteinen vaihtoehto teippiharjalle.

Pidätkö tummia vaatteita matkalla, mutta kotona valkoinen kissa? Haluatko saada hiukset pois vaatteista nopeasti ja hellävaraisesti matkoilla? Matkustatko kuumassa ja pölyisessä matkakohteessa?

Ongelma näihin kaikkiin ratkaisuihin on vanha kunnon vaateharja, ja vielä kokoontaottuva. Siihen tarttuvat niin lemmikkien karvat kuin pölypallerotkin. Vaatteesi pysyvät puhtaina ja siistinä matkasi aikana. Harjaa peilin edessä hotellissa, hytissä ennen ulos lähtöä ja voit olla varma, että ulkomuotosi on huoliteltu. Plastic foldable Fluff Fabric Clothes Dust Brush Pet Hair Remover Folding Dry Clean Swivel Wheel Clothes Dust Brush Home Supplies Hair removal brush.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matka vaateharja, Kokoontaittuva, Minikoko, Travel Cleaning Brush